Siirry pääsisältöön

Uusi alku

On aika virkistyä. tehdä jotakin uutta. Ehkä sen saan näin uuden blogin välityksellä.
Tein tämän sen takia kun tuo verkkoosoite "sanaillaan" oli lukuisista pyynnöistäni googleen, aina saman ongelman kimpussa. Eli jos blogiini tuli jonkun muun kautta kuin pöytäkoneen, jossa virustorjunta on. Niin se heitti jollekin muulle sivulle. Ja ei saanut kommentoitua tekstejäni.  Olin jo aikoja sitten  päättänyt että voisin  tehdä uudet sivut kokonaan. Vaikka osa kuvista jäääkin matkalle, aina tulee uusia. Eikä se blogi mihinkään katoa, se on tuolla arkistossa ja saan sen sieltä jos haluan. Mutta en postaile sinne enää uutta.

Onhan minulla edelleen galleria ja kortitblogini, kangastustakin. Tähän yhdistän kirjoitukset, haasteet, kilpailut jne. Valokuvat, matkat, mikä nyt sitten kiinnostaakin kun aamulla silmäni avaan.

Olen kiinnostunut myös historiasta, mystiikasta, mytologiasta, kirjoista, kaikesta mahdollisesta universumissa, joten en postaile pelkäästään taiteista enää. Tunnisteistahan ne asiat löytyvät.

Toivottavasti vanhat lukijani löytävät tänne ja uudetkin. Sillä mikä sen kivempaa kuin huomata että sivut ovat kiinnostavat myös muille kuin itselleni :)

Kommentit

 1. Onnea uudelle blogillesi. Uskon että tästä tulee mielenkiintoisen seurattava. Niinhän oli vanhakin, mutta ei kannata taistella ikuisesti saman ongelman kanssa.
  Onnea matkaan....

  VastaaPoista
 2. Oi sitäkö se oli kun yritin tulla blogiisi,niin se heitti jonnekin "virus"-sivustolle. Kannettavassani on virusturva, eikä vastaavaa ole koskaan tapahtunut. Yritin monta kertaa ja aina sama juttu.

  No hyvä, nyt on uusi kaunis blogi. Piristävää :-) Onnea uudelle aloitukselle. Nyt katselemaan blogiasi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmoitin googleen monia kertoja että se osoite on "kaapattu" eikä mitään tapahtunut, joten pakko tehdä uusi. No piristävää..ja ettei hommat lopu kesken :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!