Siirry pääsisältöön

Mahtava Hoitoturve arvonta, lue lisää!Sain aivan mahtavan arvontapalkinnon. Eli selkäturvehoito tai tuotteita lahjakortin jonka arvo on 50€!!!! Ellet pääse paikanpäälle Ähtäriin voit valita tuotteita.

Eli kerron lisää tästä hienosta hoitavasta turpeesta. Tämä kopioitu suoraan LEHTOPEAT sivuilta, joka tämän upean arvontalahjan antaa.

Puhdas suomalainen luonnontuote

Lehtosuon Hoitoturve on puhdas suomalainen luonnontuote, joka nostetaan suosta ilman raskaita koneita koostumuksen rikkoontumisen estämiseksi. Hoitoturpeeksi hyväksytään vain paras raaka-aine. Välittömästi noston jälkeen turve jauhetaan erittäin hienoksi massaksi. Turpeesta ei poisteta eikä siihen lisätä mitään; vain maatumattomat puunpalaset seulotaan massasta ja siten varmistetaan turpeen tasainen laatu.
Hoitoturpeen terapeuttinen vaikutus perustuu sen sisältämien biologisten ainesosien aktivoivaan vaikutukseen sekä syvälämpövaikutukseen. Turpeella on erittäin hyvä lämmönsidontakyky. Turve on säilynyt jopa tuhansia vuosia suossa hapettomissa olosuhteissa, missä bakteerit eivät menesty.
Tärkeimmät terapeuttiset aineet ovat humushapot (28,5%) sekä fulvohapot (10%). Lisäksi turve sisältää monia ihoa hoitavia aineita, kuten rautaa, kuparia, magnesiumia, mangaania ja sinkkiä.

Terapeuttinen vaikutus

Turpeen vaikutus hoitotapahtumassa perustuu sen sisältämiin bioaktiivisiin ainesosiin. Tärkeimmät vaikuttavat ainesosat ovat humushapot ja fulvohapot, joilla on kyky tunkeutua ihon läpi ja vaikuttaa sananmukaisesti pintaa syvemmältä. Niillä on myös kyky poistaa elimistöstä kuona-aineita. Turve sitoo tehokkaasti lämpöä, joka pysyy muuttumattomana pitkään.
Turvekylvyn korkea lämpötila kiihdyttää verenkiertoa ja aktivoi aineenvaihduntaa. Se sitoo reumatekijöitä ja kuona-aineita, parantaa hormonitoimintaa ja solujen uusiutumista. Hoitoturve sopii kaiken ikäisille. Sillä ei tunneta allergisoivaa vaikutusta. Kehon ylikuumenemisen johdosta suositellaan kuitenkin varovaisuutta sydän- ja verenpainetautia sairastaville. Myös raskaana olevien on syytä noudattaa varovaisuutta. Emme suosittele kokovartalohoitoja, mutta paikallishoidot sopivat hyvin niin sydän- ja verenpainetautia sairastaville kuin raskaana olevillekin. Hoitoturve on kasviperäinen tuote, joka sisältää vapaita estrogeenejä.


Ja muuten suosittelen!  Itseään kannattaa hoitaa ja mikä sen parempaa kuin juuri luonnollisella tavalla. Itse kannatan luonnontuotteita, biotuotteita ja luonnonkosmettiikkaa.


Eli osallistua voit näin :

1. Olemalla lukijani tai liittymällä lukijakseni = 1 arpa.

2. Jakamalla tämän arvonnan omassa blogissasi tai facessa, jos molemmissa = 1+1 arpa.

3. Sekä myös liittymällä lukijaksi tuonne yrttiblogiini tässä linkki klikkaa
     = 1 arpa

4. Blogipolun ja Blogit.fi seuraajat saavat myös 1 arvan.

Eli voit saada 5 arpaa itsellesi ja tämä on sen arvoista. Muista kommentoida kuinka monella arvalla olet mukana!

Turvehoito on todella mahtava kokemuksena ja sen vaikutuksen voi vain itse kokea henkilökohtaisesti. Eli luonnonllista itsensä hoitoa mikä sen parempaa!!

Suoritan arvonnan 2viikon päästä eli sunnuntaina 1.5.16 ja muistakaa jättää anonyymit sähköposti os. että jos voitto osuu löydän teidät.  Eli minä en jaa tuotteita vaan saatte lahjakortin!.

Yhteisarvonta näiden kahden blogini kanssa! 

Jatkossa tulee arvontoja lisääkin ja asiaa luonnontuotteista. Yrttiblogissani enemmän näitä aiheita, täällä muuta mukavaa. Pysy siis kuulolla!


Yhteistyössä LehtoPeat.Kommentit

 1. Onko tämä arvonta yhteinen blogiesi kesken, vai onko tällä puolella omansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta ja kun tulit lukijaksenikin. Tämä on yhteinen molempien blogieni kanssa, laitan selvennyksen blogeihini.Tein myös tänne kun enemmän lukijoita,seuraajia, tuo yrtti niin uusi vielä.Mutta jatkossa myös täällä on enemmän muutakin ohjelmaa kuin taidetta, tai ainakin siihen liittyviä :)

   Poista
 2. Uuh, turve on minulle vielä ihan tuntematon luonnontuote, tai siis omakohtaisesti kokeilematon. Kiinnostus on kuitenkin suurta, ihan jo pelkästään pintaverenkierron virkistäjänä varmasti toimiva juttu. Mukana kahdella; olen lukijana täällä pääblogin puolella sekä laitoin linkin oman blogini sivupalkkiin.
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun tulit mukaan ja onnea arvontaan :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos kun tulit mukaan, eli yhteensä sinulla 2 arpaa. Toivottavasti viihdyt blogeissani.:)

   Poista
 4. En ole ennen kuullutkaan blogistasi, mutta nyt näin jonkun toisen blogin sivubannerissa blogisi. Liityin lukijaksesi kuin yrttiblogiin. Kahdella arvalla mukana
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun liityit. Samalla systeemillä minäkin löydän muita blogeja ja huomaan että ahaa onkin kiva :)

   Poista
 5. Moikka ja kahdella arvalla mukaan monempien blogisi lukijaksi lityin. Uusia olivat tätä ennen minulle. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit mukaan,toivottavasti viihdyt :)

   Poista
 6. Mukaan arvontaan kahdella arvalla :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ihana hemmottelupalkinto. Ilomielin mukana arvonnassasi

  VastaaPoista
 8. Kävin täällä ja sitten eksyin toisiin blogeihisi, niitähän riittää:) Unohdin tulla takasin varaaman kahta arpaani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääasia että löysit takaisin,ehkä teen kartan..tai ehkä vähennän pari blogia pois..mutta kun aiheita on niin monia joita teen..minkä yhdistäisi ettei ole sekavaa..hmmm pitää miettiä :)

   Poista
 9. Mukaan kahdella arvalla!

  tvoitto@gmail.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mahtava vuosikalenteri ja muistio 2018 MujaKa.!

Eikö sinulla vielä ole tätä?? Nyt pian tilaamaan sillä ei näitä montaa ole ja  kaupoista ei löydy.  Haluatko erilaisen mutta silti kätevän kalenterin itsellesi?

Tämä on tehty rakkaudella ja luovuudella, monien kyynelten kautta ja hampaitten kiristelyn kautta ja tulos on kuten pitääkin olla, upea! Tässä on mietelauseita, puuhaa, päiväkirjaa, värittämistä, muistiota, kalenteria, mitä vielä tarvitset, sen voit tehdä kirjaan itse! Ja kirjoittamisesta huolehdit sinä!

Minulla tälle on paljon käyttöä jo odotan malttamattomana että pääsen sivuja täyttämään!

Tämä on MujaKa 2018, Muistio ja Kalenteri 2018, A5 kokoa ja pehmeäkantinen.

Saat tämän minun kauttani hintaan VIELÄ 12,50 + postit.  Postitus sieltä Suomesta ja tilinumero tulee näppärästi meilissä.
Ja tämä on myös upea lahja, sillä jouluhan jo lähestyy!

Ota yhteyttä!! Ja  pääset täyttämään tyhjät sivut, kohdat omilla jutuillasi.

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!