Siirry pääsisältöön

Minimalismi 1-2/6 Huhtikuun Teema


Teemakuun Taiteessa huhtikuun aihe on Minimalismi. 

Kokeilua ja hauskaa puuhaa! Tässä minun kaksi vastausta. Molemmat tehty paperille ja otettu luonnosta materiaalia, alempaa värjätty. Minimalismi = ei esittävää, no ei kai nämä mitään esitäkään...minun versioni :)

Kommentit

 1. No niin-selvis sekin ettei esitä mitää. Hieno aloitus.Kiitos myös tiiedosta.

  VastaaPoista
 2. No niin, kaikki on mahdollista minimalismissakin. Ensimmäinen pohja näytti aivan kankaalta, tykkään tuon toisen visuaalisesta rauhallisuudesta, samaa viehätystä kuin japanilaisessa puutarhassa.

  VastaaPoista
 3. Seesteisiä, silmä lepää ja nauttii.

  VastaaPoista
 4. Nämä ovat hienoja, hauskojakin. Tykkään molemmista, mutta alimmainen vielä mieluisampi. Kiehtovan kaunis, hyvin viehättävä, niin kuin Sirokko ylhäällä toteaakin. Mainio aloitus ja kaksi kerralla.

  VastaaPoista
 5. Tykkään tuosta alemmasta kovasti, varsinkin nuo varjot on kiehtovia

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä aivan loistavia teoksia. Tykkään molemmista, ja alemman työn oikean nurkan varjo täydentää työn, voi olla sattumaakin, mutta sopii tyylin hyvin :-). Mielenkiintoinen haastetyösarja näyttää kaikille muodostuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoituksella tein varjon, jotenkin se sopi tähän, kiitos Selma :)

   Poista
 7. Oivallisia molemmat. Alimmainen mielyttävän rauhoitava. Olen netistä löytänyt esittävääkin minimalismia, eipä taida olla selkeää rajaa tässäkään. Ja hyvä niin :)

  VastaaPoista
 8. Hienot vastakohdat ja kauniit taustat kummassakin. Sommitteluista tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 9. Esittävät tai sitten eivät mutta hienoja ovat!

  VastaaPoista
 10. Hauskat toteutukset ja kauniit värit molemmissa.

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille kivoista kommenteista ja mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
 12. Hauskoja töitä. Mitähän lastuja olet käyttänyt toisessa työssäsi? Vai onko se kasvin varsi, nyt kun tarkemmin katson.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kuivuneita oksia,joita värittelin :) Kiitos Ester.

   Poista
 13. Hauskaa miten pienet vihreät ja oksat luovat uutta taidetta, mainio idea!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!