Siirry pääsisältöön

Kukilla viikonloppuun


Mansikkatilan mailla blogi haastaa jälleen Kukkailoittelemaan, ja mikäs näin kesää kohden mennessä sen mukavampaa. Tämä ylin on naapurista, kävin kuvaamassa aamulla tämän ihanan pallon, ei tietoakaan mikä on, pitää kysyä kun näen. Saan käydä kuvailemassa siellä :) Nämä heräilevät omassa pihassa ja väri ihanan hentoa lilaa.


Ihan pakko tähän laittaa myös syreenistäni, että mä sitten tykkään näistä kukista!
Mukavaa viikonloppua kaikille tasapuolisesti.Kommentit

 1. Kukkaset on ihania ja niiden tuoksu on huumaava! :)

  VastaaPoista
 2. Onpa sinulla kaunis iiris, suorastaan hurmaava. Tuo pallukka on allium eli laukka, keväinen sipulikukka. Yleinen lajike on Purple sensation. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun sanoit nimen, en todellakaan tiedä kasvien nimiä, aina saa miettiä. Mutta tutultahan tuo nyt kuitenkin kuulostaa :)

   Poista
 3. Ihana tuo laukka (en olisi muuten tiennyt mikä, mutta Riitta kertoi) :D, minäkään en tiedä tai muista hyvin kasvien nimiä. Syreeni on myös suosikkini. Hyvää viikonloppua. <3

  VastaaPoista
 4. Laukat ovat ihania kukkasia, minun laukkani ovat vasta sentin mittaisia piippoja!Minusta tuo kolmas kuva on Ahkeraliisa tai Uuden ginean liisa. Rakkaalla lapsella on monta nimeä!

  VastaaPoista
 5. Sulla siellä jo syreenikin kukkii, mulla vasta pienellä nupuillaan.
  Kauniita kukkia olet kuvaillut!

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia <3 onnellista lauantaita sinulle :)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia! Häivytyksen keveys herkistää kuvia.
  Tänä aamuna kuvasin syreeniä ulkona ja muitakin kukkia.

  Kiitos. Mukavaa viikonloppua myös Sinulle! :)

  VastaaPoista
 8. Nuo laukat kuuluvat lemppareihini, omani ovat kylläkin vasta nupullaan. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!