Siirry pääsisältöön

Kukkia, iloa perjantaihin ja viikonloppuun.Mansikkatilan mailla haastaa Kukkailoittelemaan blogissaan, tule sinäkin mukaan ja ihailemaan muiden upeita kukkia.

Omani eivät ole niin taiteellisesti kuvattuja mutta lempivärini ovat. Meillä on sateisen harmaata, lämpötila kuitenkin kipuaa yli 20 asteeseen, viikonlopuksi sitten jo enemmän luvassa.

Hyvää viikonloppua kaikille tasapuolisesti! :)

Kommentit

 1. Ihania kukkia sulla. Hyvin nämä on kuvattu. Hyvää viikonloppua myös sulle!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kukkasia. Kiitos samoin hyvää viikonloppua

  VastaaPoista
 3. Upea tuo oranssi tulppaani vaikka se ei lempivärini olekaan... Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Onko tuo alin alppiKauniita, hyvää vkonloppua!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia. Varsinkin tuo oranssi väriloistossaan niin ihanan piristyttävä :)

  VastaaPoista
 6. Kauniit alppiruusut! Omani ovat vasta ihan nupullaan...

  VastaaPoista
 7. Oranssi tulppaani on kyllä ihanan pireteä. Alppiruusut ovat ihania. Hyvää viikonloppua. <3

  VastaaPoista
 8. Kyllä on kauniita klukkia täällä!
  Ja toivottelenkin sulle oikein hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Kerrassaan kauniita värejä ja ihanaa kesän kukkaloistoa. Näillä kuvilla on hyvä aloittaa sunnuntai :) Iloa alkavaan viikkoon.

  VastaaPoista
 10. Kauniita kukkia, piristävät tätä harmaata päivää
  Mukavaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille mukavista kommenteista ja toivottelen myös iloa tulevaan uuteen viikkoon! Ja kivaa myös kun tulee uusia lukijoita,tervetuloa! :)

  VastaaPoista
 12. Aivan ihana varsinkin tuo oranssi tulppaani muodoltaan ja väriltään! Mä niin haluaisin istuuttaa kymmenittäin tulppaaneita pihalle, mutta kun ne joku aina syö, niin viime syksynä löin hanskat tiskiin.;) Ehkä mä taas yritän uudelleen ensi kevääksi...:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!