Teemakuu kesä-heinä-elokuu 2/6


Teemakuun toiset kannet ovat reissukirjastani Usa tuunasin ne vaan "nätimmiksi" Eli minulla on tapana pitää tälläistä reissukirjaa johon laitan tippejä matkaa varten joihin tutustun siis jo kotona netistä hakemalla ja sitten paikan päällä liimailen sieltä saamia juttuja, saatan kirjoittaa muistiinpanoja seuraavaa reissua varten ja jopa runoilen jos muuta en keksi täytettä. Mikään siisti opus tämä ei ole, vaan siellä täällä juttua.Kävimme katsomassa satelliitin laukaisunkin Kennedys Space Center  Cape Canaveral ja laitoin tippiä..muista mikrohyttyset..söivät meinaan koipeni rakoille, aivan sairaan kosteaa ja kuumaa!  Ja siellä piti odottaa koska se laukaisu oli hiukan myöhässä  tuulen takia. No oli kokemus! :) Meillä oli auto vuokrattuna koko ajan, sillä kiertelimme monessa paikassa.Kirjoittelen sinne tänne juttuja, tippejä, ei mikään järjestys asioilla. Toki maanosa, paikka kerrallaan. Eli kun olimme mm Floridassa asiaa oli siltä alueelta ja taas N.Y oli erikseen..muutamia odottaa vielä tutustumistaan. Ja kiva muistella reissua jälkikäteen kun on tehnyt muistareitakin.Sitten liimailin joitakin kuvia sinne tänne. Tossa härvelissä en ollut, muutamissa kylläkin ja voi kiesus mikä olo sen jälkeen..lensin Harry Potterin luudallakin...silmät kiinni :) Nämä siis jo Orlandoa. Ja tietenkin ne monet huvipuistot, studiot jne.


Minulla on erikseen  Euroopasta samanlainen kirjanen, ehkä tuunaan sen seuraavaksi.

Tule sinäkin mukaan Teemakuun Taiteeseen, porukassa on kivaa ja mukavia haasteita!
Kommentit

 1. Aivan ihana kirja. Tuollaisia matkakertomuksia on ihana selailla jälkeenpäin.

  Mikrohyttyset, auts!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli muuten hirveitä, en nähnyt niitä, enkä kuullut.

   Poista
 2. Matkakirjojen tekeminen on hauskaa, minulla niitä on jo aika pino eri reissuiltani.
  Sinun kirjassasi on mielenkiintoisia juttuja, Usa on minulla käymätön paikka, ainakin vielä.
  Hyvin tuunatut kannet.

  VastaaPoista
 3. Mukava muistojenkirja.On niin hauskaa muistella ja katsella missä on käynnyt,mitä tehnyt,mitä kokenut.Ihana kirja.Mukavaa jatkoa haasteelle.

  VastaaPoista
 4. Mukavan näköistä käsityötä, tykkäsin tuosta ensimmäisestä, siinä on luovuutta ja taiteellisuutta

  VastaaPoista
 5. Näitä matkakirjoja olen ihastellut muiden tekeminä ja itsekin on pitänyt ja pitänyt, olen jopa laittanut korjaan kaikennäköistä lappua ja lippua sitä varten, vaan koskaan en ole saanut aikaiseksi. Nyt en enää muualla matkustakaan kuin Algeria-Suomi väliä.

  VastaaPoista
 6. Upea matkakirja, muistot säilyvät kansien sisällä ja niitä on kiva muistella. Ja kansia tuunailla tarvittaessa :)

  VastaaPoista
 7. Kiva tapa säilyttää matkan muistot jälkeenpäin selattaviksi. Hieno idea. Kauniit ja mielenkiintoiset kannet tuunasit matkakirjaasi :-)

  VastaaPoista
 8. Kiva idea ja hieno toteutus! Tälläistä kirjaa on kiva selata ja muistella juttuja matkalta. Itsellänikin on tapana kirjoittaa aina matkapäiväkirjaa ja jälkeenpäin on hauska lukea sattumuksista ja huomioista, jotka on jo täysin unohtanut. :)

  VastaaPoista
 9. Monipuolisia ihanan kertovia kirjoja.
  Mainio idea ja toteutus.

  VastaaPoista
 10. nuorena minulla oli tapana tehdä samantapaisia, elokuvalippuja, pennin raha, katkennut tupakka, ja vaikka mitä omituista, vieressä pieni teksti missä ja kenen kanssa oltu. poikien nimet kovasti vaihtuvia siihen aikaan

  VastaaPoista
 11. Mielenkiintoisia ovat matkakirjat ja hyvälle näyttää tämäkin.

  VastaaPoista
 12. Matkalla kirjoittaminen on varmaankin se paras konsti tallentaa muistot. Kun tekee vasta kotona, niissä ei ole enää sitä tapahtuman aitoa tunnetta. Hieno kirja ja mukava selata jälkikäteen.

  VastaaPoista
 13. Matkalla kirjoittaminen on varmaankin se paras konsti tallentaa muistot. Kun tekee vasta kotona, niissä ei ole enää sitä tapahtuman aitoa tunnetta. Hieno kirja ja mukava selata jälkikäteen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?