Siirry pääsisältöön

Lomailtu ollaan ja arki häämöttää


Lomalla saa olla kuin ei huolista tietoakaan...vapaana "lentää" ja haaveilla. Ajettiin melkein 2000 kilometriä, kolme eri satamaa, laivaa ja jokunen maa. Syötiin liian hyvin ja nautittiin elämästä. Kuten loman kuuluukin mennä. Vaikka laivojen taso olikin erilainen, ruoka oli HYVÄÄ! On ihanaa istua seisovaan pöytään ja nauttia erilaisista herkuista. Olla vaan ja rentoutua hyvän kirjan parissa, tosin kerkesin vain kaksi kirjaa lukemaan koko loman aikana, mitä ihmettä teinkään..no kaikkea muuta :)
Ihana hymy oli meitä vastassa eläintarhassa, poikettiin pikaisesti Eskilstunassakin Ruotsissa ja kun tämä tervehti oli pakko jo itsekin hymyillä vaikka sää ei ollut kovin ihana, tihutti vettä.


  

Poikani eräs harrastus on liidokit ja kauko-ohjattavat lentokoneet. Hän on ollut jopa Saksan mestaruuskisoissa mukana ja rakentelee näitä itsekin. Olihan tämä mukaan otettava reissullekin ja kyllä paikkoja löytyy missä voi lennättää. Ja Enkulille terkkuja luin että miehesi harrastus myös!! :)


Toki kerkesimme koti suomeenkin ja siellä saimmekin nauttia olosta, hyvästä seurasta ja hyttysistä, vieläkin patit muistuttaa kutinallaan.. Vesi oli kylmää, sanoivat, en ollut uimassa, kuvassa enoni mökkirantaa. Mikään loma ei kestä ikuisuutta, vaan on aina haikeaa se lopettaa. Arki edessä, siivoomiset, tavara paljouden järjestelemiset paikoilleen ja muut hommat. Kasvihuone pursuaa..synttärit pitäisi huomenna saada aikaan, 20 henkeä tulossa, ruokaa jne ja ehkä ensi viikolla kerkiin muidenkin blogeihin kommentoimaan.

Mutta kotona ollaan :)

Tänään haettiin meille tyttökissanpoikanen ja siinä omat juttunsa.Vanha kissamme 23vuotias siirtyi jo ikiuneen ennen loman alkua.

Nautitaan kesästä, vielä sitä riittää ja terveisiä kaikille!!Kommentit

 1. Paljon olette ehtineet nähdä ja kokea lomanne aikana.
  Ja uusi kissaneiti!!

  Leppoisaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Loma on aina ihanaa.kesä jatkuu kotonakin.Tervetulo myös blokimaailmaan.Hyvää jatkoa sinun kesääsi.

  VastaaPoista
 3. Oikein mukavaa kesän jatkumista ja synttäreitä.
  Lomat ja reissut on sellaisia, jos eivät ajallaan lopu, niin ei voi aloittaa uuttakaan.

  VastaaPoista
 4. Hih, mikä hymy :-) Kivoja lomakuvia. Kaikki hauska valitettavasti päättyy aina liian pian.
  Ikäväkin varmaan jää läheisiä, mutta ihmeen hyvä on kotiinkin tulla :-) Vai mitä?
  Suru kun vanha kisuli poissa, mutta uusi lievittää ikävää. Mukavaa ja aurinkoista heinäkuun jatkoa :-)

  VastaaPoista
 5. Voi!!! miten suloinen alpakka. Ihanan ihana pörröpää! :) Kaunis lokkikuva.

  VastaaPoista
 6. Virkistävän ja rentouttavan loman olette viettäneet, kotiin on silti mukava palata. Kaikista odottavista töistä huolimatta. Minulla on lomapäivät vasta edessä, heinäkuussa onkin kaikki vapaat olleet täynnä puuhaa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mahtava vuosikalenteri ja muistio 2018 MujaKa.!

Eikö sinulla vielä ole tätä?? Nyt pian tilaamaan sillä ei näitä montaa ole ja  kaupoista ei löydy.  Haluatko erilaisen mutta silti kätevän kalenterin itsellesi?

Tämä on tehty rakkaudella ja luovuudella, monien kyynelten kautta ja hampaitten kiristelyn kautta ja tulos on kuten pitääkin olla, upea! Tässä on mietelauseita, puuhaa, päiväkirjaa, värittämistä, muistiota, kalenteria, mitä vielä tarvitset, sen voit tehdä kirjaan itse! Ja kirjoittamisesta huolehdit sinä!

Minulla tälle on paljon käyttöä jo odotan malttamattomana että pääsen sivuja täyttämään!

Tämä on MujaKa 2018, Muistio ja Kalenteri 2018, A5 kokoa ja pehmeäkantinen.

Saat tämän minun kauttani hintaan VIELÄ 12,50 + postit.  Postitus sieltä Suomesta ja tilinumero tulee näppärästi meilissä.
Ja tämä on myös upea lahja, sillä jouluhan jo lähestyy!

Ota yhteyttä!! Ja  pääset täyttämään tyhjät sivut, kohdat omilla jutuillasi.

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!