Siirry pääsisältöön

Digitaalinen maailmani

En maalaa pelkästään pensseliä käyttäen tai kynällä. Vaan teen myös hiirellä tai piirtolevyllä "maalauksia". Nämä digitaaliset maalausket yleensäkin ovat sydäntäni lähellä. Nämä ovat vapaata virtaa, tulee mitä tulee..ajatuksista vapaata. Näitä on minulla paljon tehtynä ja joskus aina laitan esille, kuten tänään myös tänne toiseen blogiini jossa yleensä on vain valokuvia jne. Taiteeni on erikseen. Mutta onhan nämä myös osa minua ja Hetken välähdyksiä elämästäni.


Eivät nämä mitään helppoja ole tehdä, aikaa kuluu je hermotkin menee välillä kun ei saa sellaista kun haluan. Mutta sitten anna käden ohjata hiirtä tai piirtolevyn kynää ja sieltä alkaa syntymään jotakin. Eriohjelmilla vielä tehostan värejä tai piirrän lisää.


Näissä Digitaalisissa on enemmän vapautta olla ajatuksista vapaa, muuten olisin kokonaan maalissa jos pensselillä tekisin :)

Mukavaa viikkoa kaikille, ollaan yhteyksissä :)

Kommentit

 1. Upeat kuvat ☺ Ensimmäisestä tuli heti mieleen vedenalainen elämä ♫
  ♥:mellistä viikon alkua Sinulle Esther ♥

  VastaaPoista
 2. Ovatpa nämä upeita! Kivaa luovaa viikkoa Esther!

  VastaaPoista
 3. Upeat kuvat Piti kertoa että ihanan tuntuiset ne kosteusvoiteet jotka voitin sinun arpajaisista kiitos. Mukavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 4. Ihania värikkäitä voimallisia töitä molemmat.
  Hyvää viikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 5. Tuo ylin sykähdyttää väreillään. Digitaalinen siveltimesi tekee voimakasta jälkeä.

  VastaaPoista
 6. Ihanat ja todella voimaannuttavat työt.

  VastaaPoista
 7. Kauniita ovat, jotenkin ne elävät koko ajan!

  VastaaPoista
 8. Hienoja kuvioita ylimmän väreistä pidän. Diginä syntyy suttaamatta, mutta aikaa vierähtää paljon tehdessä, tiedetään!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Mahtava vuosikalenteri ja muistio 2018 MujaKa.!

Eikö sinulla vielä ole tätä?? Nyt pian tilaamaan sillä ei näitä montaa ole ja  kaupoista ei löydy.  Haluatko erilaisen mutta silti kätevän kalenterin itsellesi?

Tämä on tehty rakkaudella ja luovuudella, monien kyynelten kautta ja hampaitten kiristelyn kautta ja tulos on kuten pitääkin olla, upea! Tässä on mietelauseita, puuhaa, päiväkirjaa, värittämistä, muistiota, kalenteria, mitä vielä tarvitset, sen voit tehdä kirjaan itse! Ja kirjoittamisesta huolehdit sinä!

Minulla tälle on paljon käyttöä jo odotan malttamattomana että pääsen sivuja täyttämään!

Tämä on MujaKa 2018, Muistio ja Kalenteri 2018, A5 kokoa ja pehmeäkantinen.

Saat tämän minun kauttani hintaan VIELÄ 12,50 + postit.  Postitus sieltä Suomesta ja tilinumero tulee näppärästi meilissä.
Ja tämä on myös upea lahja, sillä jouluhan jo lähestyy!

Ota yhteyttä!! Ja  pääset täyttämään tyhjät sivut, kohdat omilla jutuillasi.