Siirry pääsisältöön

Perhonen vieköönMiten perhoset voivatkin olla niin kauniita erimuotoisine kuvioineen. Haluaisin perustaa perhosfarmin, missä ne liitelisivät vapaina...olisipa metsää hehtaaareja, mutta kun vaan pari puuta tuossa pihassa, ei taida metsää siitä saada.

No tämän kuvasin kännykällä ja hätäisesti, harmitti kun ei ollut kamera ulottuvilla. Saa  tuosta käsityksen mikä perhonen mutta ei kovin hääppöinen kuva.

En tiedä mihin aika menee, nyt jo elokuu puolivälissä ja tuntuu että mitään ei olisi saanut aikaiseksi..no tänäänkin heräsin kello 7..ei se auta. Päivä on aina illassa kun katson kelloa..kuten nytkin.

Aikaa ei ole kuvailla kuten haluaisin, mutta edes vähäisen.  Kohta alkaa omenahillon teot, luumuhillot ja liköörit. Meille tulee koulunvaihdossa poika Ukrainasta, mukavaa. Onneksi pärjätään saksalla tai enkulla, no poika osaa ja mies venäjää mutta mä vaan että  "da da" kuten enoni aina sanoo. Häneltä kai oppinutkin :)

Yritän viritellä jotakin piristävää blogiini, mutta en tiedä sitten mitä se olisi. Noita videoita on kiva tehdä, tarviin vaan materiaalia niihin, no kuvia on kyllä kansiot väärällään mutta onko sopivia...maalaamaan en kerkii kuin pakolliset. Harmi kun ei ole vuorokaudessa enempää tunteja.


Meidän kissaneiti Cindy on jo vapaana ulkona, vain päivisin, täällä saa olla. Tuossa pihassa viihtyy hyvin ja tulee kun kutsun heti. No tämä kuva on otettu keittiön ikkunan takaa, siinä on verkko ja Cindy tuumasi että tästähän mä hyvin pääsen :) Osaapi tuo tulla oven taakse ja pyytää sisälle ja parvekkeella paljon viihtyy tai lempi puussaan, opetin tulla takaperin alas, ja oppikin sen. Näkisitte miten komeesti pyöräyttää itsensä toisinpäin, aikas näppärä katti.

Tykkäää leikkiä koiranhännällä mutta koira tykkää vaan hetken aikaa..välillä ne sihisee ja rähisee tosilleen ja taas sitten nenät vastakkain. Marsut ei tykkää kun neiti käy kurkkimassa niitä..eikä kanatkaan..kyllä maalla on mukavaa sanoisin!Meille kuuluu hyvää entäs teille??


Kommentit

  1. Kiitos kysymästä Esther ☺ Tänne kuuluu muuten hyvää, vaan kun saisi nuo sadetpilvet puhallettua "taivaan tuuliin" ♫
    Sinulla on sielä ainakin kauniita perhosia ja lemmikit telmimässä ja kisukin haluais sisälle ☺
    Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle Ystäväiseni ~♥~

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!