Siirry pääsisältöön

Vastaus ,Blogger Recognition Award palkintoon
                               

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.
      2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen.
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille.
   4 Mainitse ja linkitä blogi joka sinut nimesi.
  5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi.

    
1. Aloitetaanpas vanhalla maalauksellani.


2.Aloitin bloggaamisen muutama vuosi sitten ja ihan ekaksi omaksi ilokseni. Laittelin tekstejäni ja kuviani kuin arkistoon itselleni. Sittemmin muutin ensin sanaillaan blogiin ja sieltä tähän nykyiseen jota olen pitänyt nyt reilu puolivuotta. Tämä onkin lähinnä taiteilujani, haasteita, valokuvia varten, muut blogit sitten erikseen, kirjoittamisilleni, muille taiteille=arkistoa, kankailleni ja puutarhalleni/yrteille kun teen niin paljon kaikenlaista, oli selkeämpää että ovat erikseen aiheittain. Lisäksi minulla on kotisivut, facessakin parit sivut. Välillä ei tiedä jatkaako vai eikö jatka, mutta lukijat pitävät tämän hengissä. Ja ihana Teemakuun Kollaasi ja muut hienot haasteet, joihin taas tällä hetkellä ei rahkeet riitäkään. Mutta eivät ole unohtuneet!
3. Ohjeita en osaa antaa muuta kuin sen että pidä blogisi omanlaisenasi, älä matki muita. Anna kädenjälkesi näkyä ja kuulua :) Ja itse tykkään vierailla erilaisssa blogeissa, vastavierailuja, kommentoinnit ovat tärkeitä, ne ilahduttavat erityisesti!

 

 

4. Sain tämän palkinnon Ma-Te :lta blogista Ruusutarha.

                                                    Kiitos Ma-Te!!

5. Koska haasteita on niin paljon liikkeellä, en nimeä ketään erikseen. Toivon että lukijoissani olisi heitä jotka eivät ole tätä tehneet ja tulisivat mukaan! Jokainen blogi on palkinnon arvoinen, näissä on niin paljon työtä ja omaa itseä mukana.!


                             Antoisaa viikonloppua kaikille tasapuolisesti!

Kommentit

  1. Onnea hienosta tunnustuksesta ja kiitos kauniista esittelystä.
    Onnittelen, mutta en ota nyt matkaani, koska on niin monenlaista menossa. Loin juuri oman blogin valokuvilleni.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Esther, kun otit haasteen ja vastasit upeilla kuvilla ja runoilla ♥
    Aurinkoista viikonloppua Sinulle ♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!