Siirry pääsisältöön

Mystiset pienet taideteokset...

Sain Enkulilta mystiset pienet ATC- taideteokset perjantaina ja arvatkaa ovatko parempia luonnossa...Ovat!! Todella upeita,  mystisiä, hypisteltäviä ja tukevalle pohjalle tehtyä taidetta.
Hänellä on kuumavahauksen salat käsissäään. !
Minun on vasta matkalla hänelle kun sattui kaikkea viimeviikolla, enkä saanut tehtyä mitä piti mutta posti kulkee toivotaan nopeaan!

Ja mukana oli myös ihania piristäviä juttuja kuten alla näkyy. Arteet lisääntyvät ja siitä olen kiitollinen!!
Tämä vaihto piristi kyllä mieltä! Meillä sataa nyt räntää maahan asti joten maakin on jo valkoinen jossain kohtaa....talvi tulee :)


Pahoittelut kuvanlaatu ei tee oikeutta korteille.Kommentit

 1. Kuumavahatyöt ovat kyllä ihan omaa luokkaansa! Upeita!

  Minäkin sain postiin pitkästä aikaa kortteja. Kunhan isän-päivästä selvitään, vaihdetaan mekin, joohan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihdellaan vain ,kun vaan saan niitä tehtyä :)

   Poista
 2. Onpa kiva, että olivat mieluisia. Tykkään tehdä mehiläisvahatekniikalla kaikkea pientä. Tänään laitan blogiini 9 ikkuna on-korttiani

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Mahtava vuosikalenteri ja muistio 2018 MujaKa.!

Eikö sinulla vielä ole tätä?? Nyt pian tilaamaan sillä ei näitä montaa ole ja  kaupoista ei löydy.  Haluatko erilaisen mutta silti kätevän kalenterin itsellesi?

Tämä on tehty rakkaudella ja luovuudella, monien kyynelten kautta ja hampaitten kiristelyn kautta ja tulos on kuten pitääkin olla, upea! Tässä on mietelauseita, puuhaa, päiväkirjaa, värittämistä, muistiota, kalenteria, mitä vielä tarvitset, sen voit tehdä kirjaan itse! Ja kirjoittamisesta huolehdit sinä!

Minulla tälle on paljon käyttöä jo odotan malttamattomana että pääsen sivuja täyttämään!

Tämä on MujaKa 2018, Muistio ja Kalenteri 2018, A5 kokoa ja pehmeäkantinen.

Saat tämän minun kauttani hintaan VIELÄ 12,50 + postit.  Postitus sieltä Suomesta ja tilinumero tulee näppärästi meilissä.
Ja tämä on myös upea lahja, sillä jouluhan jo lähestyy!

Ota yhteyttä!! Ja  pääset täyttämään tyhjät sivut, kohdat omilla jutuillasi.