Siirry pääsisältöön

Vuosi vaihtuu....

Aika, mitä on aika.....

Se on hiljaisuutta, se on nopeutta, se menee omia aikojaan tai se ei mene mihinkään. Mikä on ajan merkitys. Kun taiteilee aikaa ei ole, se häviää jonnekin. Kun kirjoittaa sama juttu. Kun syventyy johonkin kivaan ja mielekkääseen, aika katoaa. Mutta kun ei olekaan niin kivaa..aikaa on vaikka muille jakaa :)

Vuosikin taas jo vaihtuu, juurihan se vaihtui. Mihin hävisi koko vuosi? Se ei ole kyllä ikinä mennyt näin nopeaan.


Sopiva nimi muuten blogillani..Hetken välähdyksiä, sitähän se on. Uudet kujeet tuovat ilon ja vanhat menee pois jotka jo loppuun kalutut. Hetken välähdyksiä elämän merillä..kiitos kaikille mukana kulkijoille ja jatketaan yhdessä matkaa ensivuonnakin!

Toivotan kaikille oikein antoisaa, idearikasta, taiteellista ja energiaa antavaa, valokuvauksellista, askartelun iloa, korttien tuomaa iloa, kukkien tuomaa iloa, lukemisen iloa ja muutenkin luovaa, hauskaa, ihanaa uutta vuotta 


                                                         2017!!!!
" Ilon helmiä, pisaroita taivaan. Ympärillämme galaksien valo. Heijastuksia, loistetta, näkymätöntä punaa. Universumin laidalle kerääntyvät hiukkaset joita aika kuljettaa, pyörittäen maapalloa. "

Kommentit

 1. Oi, onpa upea banneri!
  Viisaita ja luovia sanoja. Olen pitkään jo pohtinut aikaa, yliopistolla olin parilla luenollakin ajasta. Oli tosi mielenkiintoista.
  Olen samaa mieltä, että tämä vuosi on mennyt nopeimmin kuin koskaan. Käykö tässä niin, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä nopeammin aika kuluu.

  Uusi vuosi on aina mielenkiintoinen, koska silloin saa aina uudet mahdollisuudet vaikka mihin. Saas nähdä, mihin tässä innostuu, ei sitä yhtään tiedä. Atc-kortteja on pöydällä kuivumassa aika nippu, joten niitä ainakin tulee, mutta voisi oikeastaan keksiä jotain uuttakin. Mitähän se voisi olla :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos UUna, koskaan ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan :)

   Poista
 2. Hyvää vuoden loppua sinulle ja paljon iloa ja inspiksiä ensi vuodelle

  VastaaPoista
 3. Uusi bannerikuva ja niin upea!
  Niin, tuota aikaa ja sen kulua sopiikin pohtia. Kuten Uuna arvelee, niin minä myös, että vanhemmiten aika nopeutuu. Tai sitten se vain tuntuu sille, kun itsstä tulee hitaampi.
  Niin tai näin, mutta mukavaa meininkiä sinulle vuodelle 2017.

  VastaaPoista
 4. Ajan kulkua olen itsekin miettinyt, miten se voi mennä niin nopeasti. Aika kuluu, vaan ei lopu, taas on uusi kokonainen vuosi edessä! Luovaa, hauskaa, ihanaa uutta vuotta sinullekin, Esther ♥ ja kiitos kuluneesta vuodesta.
  Upea uusi banneri!

  VastaaPoista
 5. Nykyään aika kuluu ihan liian nopeasti. Kiitos ja samoin hyvää vuotta 2017!

  VastaaPoista
 6. UPean bannerin olet todellakin tehnyt. Vuosi on kiirehtinyt turhankin nopeaan.
  Aikaa ei ole, sitä mieltä oli Einsteinkin :-) Aikaa tarvitaan vain välimatkojen mittaamiseen.

  Ei ole eilistä, ei huomista, vain tämä hetki, joka toistaa itseään :-O

  Kiitos tästä vuodesta Esther. Oikein hyvää, antoisaa, onnellista ja tervettä vuotta 2017 <3

  VastaaPoista
 7. Hyviä ja iloisia hetkiä vuoteen 2017! Kiitos kuluneesta blogivuodesta ❤️.

  VastaaPoista
 8. Aika vaikka 50v. on vain hetken välähdys...hyviä välähdyksiä sinulle tulevana vuonna!

  VastaaPoista
 9. Onnellista ja inspiroivaa Uutta Vuotta sinullekin. Kiitos toivotuksistasi :-)

  VastaaPoista
 10. Ihana postaus.Kiitos.Hyvää ja luovaa uutta vuotta.(postia voi laittaa ja alan tekemään taskukirjettä kun
  "palaudun reissusta" eli lentopäivästä.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos RaijaAnnikki, ok alan tekemään myös sitä letteriä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!