Siirry pääsisältöön

Matka jatkuu kuvien saloihin..Maahisen innoittamana


Amor johdattaa kulkijaa tähdenlennon lailla menneisyyden kautta nykyisyyteen. Minä kosketan ihoni pintaa kuvien kautta, rosoisuus on jo tunnettavissa, elämä puhuu.

 "Pieni ja arvoton, niin vaatimaton maassa makaa poljettuna, potkittuna. Käsi lapsen poimii maasta ihailtavaksi Ei pois heitä ei, taskuun pujottaa sormet hakee rosoista pintaa hyväiltäväksi. Rakkaus on syttynyt arvokkaaseen arvottomaan. "Maahisen oma runo!

" Valon kukkaset, silmäsi sulje, kohti valoa kulje. Tunne tuoksu kukkien keltaisten, aisti lämpö valon kukkasen " Maahisen oma runo!

Askel askeleelta..minä synnyn sanoista jotka rakkaudella kirjoitetaan, ne jäävät asumaan, jyvinä kasvamaan, korjataan, nautitaan, mutta yhä uudelleen ne saavuttavat.. (-eh-)
 " On pimeää ja märkää, Esther toivoo valoa ja  lunta, kirjeessä sitä ei voi lähettäää ja korttini on vain unta " Maahisen oma runo!...

"Koti on siellä missä sydämesi on. Kun rakkaus asuu kodissa ei voi olla onneton" Maahisen oma runo!

" Revontulet räiskyvät, lumi ja jää kuvina luoksesi ykstävä, hento pakkaskorento lennättää" Maahisen oma runo!

Mitä sanon  minä lahjansaaja, miten herkkää ja kaunista. Kuvissa värit tanssivat, ovat ilona aina, ne tulevat iholle ja antavat voimaa. Pieniä taideteoksia, kerättynä kansioon, jossa niitä hypistellä saan, sekä viedä itseni niiden maailmaan aina vaan uudestaan.

Kiitos Maahinen todella paljon tästä kauniista taskukirjeestä!! Taidetta ei ole koskaan liikaa! Ja onneksi nämä menevät pieneen tilaan. Olen abstraktin vannoutunut ihailija, sillä nautin kun saan viedä itseni kuvaan ja nähdä mitä näenkään, hienointa on tuntea korttien voima, taide! Minulla on nyt ollut jo joulua näiden taskukirjeiden myötä.!
Ja mukana oli hieno joulukortti lumineen, vuorineen ja metsineen kuten täällä missä asun.
Sekä ihana ystävyyden tasku mistä paljastui  aarre!!! Sekä kauniita askartelutarvikkeita, ne ovatkin tarpeeseen kun laitoin paljon pois.


Kiitos Maahinen ja mitä sanotte, nautitteko matkasta?


Kommentit

 1. Nautinnollista runovuoropuhelua! Miten osaatkin kertoa runoilla tuntemuksistasi ja ajatuksistasi Maahisen korteille ja runoille. Tätä oli ihana lukea ja katsella! Luin monta kertaa, koska oli niin jännittävä katsoa, missä puhuja vaihtuu.

  Kortit ovat upeita! Ensimmäinen on todella huikea, erityisesti minulle mieleen. Ihailin sitä jo Maahisen blogissa. Kaikki ovat persoonallisia ja kauniita.

  Miten me ehditäänkin vaihdella taskukirjeitä, vaikka joulu on niin lähellä. Koska nämä ovat niin ihania saada ja lähettää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ollaan ehditty,sillä nämä pienet taideteokset ovat todella mielelle iloksi, niin sinun kuin maahisenkin, ja se saa näköjään sanat myös ilakoimaan :) Kiitos UUna.

   Poista
 2. OI miten kauniisti siivitit korttini lentoon :-) Runosuonesi pulppuaa runsaana ja valloittavana <3
  Ylimäiset kortit oli valmiina (joista 2 olitkin varannut).Keskimäisiin oli pohjat valmiina ja alimmat tein ajatellen abstraktia, joihin en lisännyt mitään :-) Jänskätti, että pidätkö niistä.

  Ja joulukortiksi halusin tehdä vuoria, metsää ja lunta :-) Mukavaa, että pidit niistä.

  Tähän jää koukkuun ;-) Ja niin paljon, kun nyt olisi muuta tekemistä......

  VastaaPoista
 3. Kiitos Maahinen, teit taidetta juuri minulle, sillä nämä puhuvat ja elävät juuri minulle :)

  VastaaPoista
 4. Ihan meni sydän sykkyrälle. Upeita kortteja ja runosa. Upeaa taidetta todella.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mahtava vuosikalenteri ja muistio 2018 MujaKa.!

Eikö sinulla vielä ole tätä?? Nyt pian tilaamaan sillä ei näitä montaa ole ja  kaupoista ei löydy.  Haluatko erilaisen mutta silti kätevän kalenterin itsellesi?

Tämä on tehty rakkaudella ja luovuudella, monien kyynelten kautta ja hampaitten kiristelyn kautta ja tulos on kuten pitääkin olla, upea! Tässä on mietelauseita, puuhaa, päiväkirjaa, värittämistä, muistiota, kalenteria, mitä vielä tarvitset, sen voit tehdä kirjaan itse! Ja kirjoittamisesta huolehdit sinä!

Minulla tälle on paljon käyttöä jo odotan malttamattomana että pääsen sivuja täyttämään!

Tämä on MujaKa 2018, Muistio ja Kalenteri 2018, A5 kokoa ja pehmeäkantinen.

Saat tämän minun kauttani hintaan VIELÄ 12,50 + postit.  Postitus sieltä Suomesta ja tilinumero tulee näppärästi meilissä.
Ja tämä on myös upea lahja, sillä jouluhan jo lähestyy!

Ota yhteyttä!! Ja  pääset täyttämään tyhjät sivut, kohdat omilla jutuillasi.

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!