maanantai 29. helmikuuta 2016

Vapaata virtaa..


  " Pilvet kertovat huomisesta, kulusta elämän. Tuskasta ja murheista, ne täyttävät ajatukset. Niiden voima vie mennessään, mutta pilvet haihtuvat, niiden tilalle tulee aina uusia, myös pilvettömiä hetkiä. Se kantaa"

Vapaata virtaa...


" Unet ovat matka itseen, siellä ovat salaisuudet, avaamattomat ovet odottavat, ne kutsuvat tutustumaan, jopa ottamaan luokseen asumaan."

Mielenkuvia kuvina, ajatuksille vapaata virtaa....

Omista kuvista muokattuja.

sunnuntai 28. helmikuuta 2016

perjantai 26. helmikuuta 2016

Teemakuun Muokkaukset-blogi!!Heippa kaikille tasapuolisesti. Me Millin ja minä olemme saaneet jälleen uuden idean :)
Eli nyt on oma blogi, periaatteella yhteisblogina toimiva Teemakuun Muokkaukset! Sinne saa kun tulee mukaan antaen sähköpostiosoitteensa niin saa luvan tulla kirjoittajaksi ja sitten voi lisäillä omia muokattuja kuviaan sinne!

Teemakuun Taiteessa annetaan joka kuukausi se teema ja sen mukaan voi sitten muokkailla  tästä  eteenpäin kuvia! Rajaa ei ole miten monta sinne lisää, eikä myöskään mitään kollaaseja tai papukaijamerkkejä. Mutta pari pikku sääntöä on, ne luettavissa ohjeista.

Tule mukaan tämäkin on kivaa!!

klikkaa tekstiä tästä

keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Terve, mä oon LeopoldTerve mä olen Leopold, tai sano Leo vaan, niin ne muutkin sanoo, kun jotain sanovat. Harvemmin kyllä mitään sanovat, mutta ainakin liikuttavat huuliaan.
Mä olen vähän tälläinen erikoinen persoona. Mä viihdyn tosi hyvin itsekseni ja tykkään kirjoittaa maailman menosta, omasta menosta enemmän, mä kun tykkään itsestäni.
Mun juttuja löytyy tuolta tarina osiosta, jos tykkäät poiketa, ei pakko ole, en mä siellä usein itsekään käy. Mutta köyhällä on halvat huvit, eli mä kirjoitan vaikkei kukaan lukisikaan.

Nyt on ollut hiukan tuulista, mun letti lähti lentoon. Mä harkitsin jo parturia, huom vain harkitsin mutta totesin ettei mua sit kukaan kantakuppilassa enää tunnista jos tukan leikkaan, se on vähän kun mun tavaramerkki ja mun nenä tulee toisena.Molemmat pitkiä.

Voin mä joskus tännekin laittaa mun juttujani. Katsotaan nyt, runoilijan tie on pitkä ja kapea. Ja taiteilijan vasta kivinen onkin, mulla on kesto suojukset polvissa, kun niin monesti konttaan..nooh tekevälle sattuu.

Se on moro, sano Leo vaan..ja mä olen täällä jos klikkaat

tiistai 23. helmikuuta 2016

Planeetta "Toive"


Planeetta "Toive", se näkyy kaikkilla, se asuu linnunrajan reunalla. Se kantaa levollisia ajatuksia, se on läsnä joka päivässä. Se tulee hiljaisina hetkinä vierelle ja koputtaa, jään tähän ystävä rakas olemaan. Se on Toive...sen voi aina lausua tuulelle kuljetettavaksi, yli merien, vuorten, se kulkee ja lopulta saavuttaa.


Harmonyllä ja muokattu. En ole vielä kommentoinut teidän ystävät postauksia. Mutta täällä ollaan :)  Kevättä ilmassa, aurinkokin jo pilkisti...

Olimme  suomessa pikaisesti to-su ja siellä nyt ei ollut hyvät kelit ollenkaan. Lentokoneessakin pelkäsin kun en ole muutenkaan mikä lentofani. Oli keikkumista joka suuntaan ja turbulenssia. Turbulenssia se on elämäkin mutta joka päivä on lahja.


keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Kivet, Akaatti

                                                 Akaatti, kuumavaha.

Akaatti, sanotaan että se on salaisuuksien kivi. Sitä on myös pidetty pyhänä kivenä. Sen tärkein tehtävä on antaa voimaa väsyneille ja sairaille.

Huokoisena kivenä tämä on usein värjätty. Niitä voi olla keltaisia, vihreitä mm.

Blogini osoite tulee Sammalakaatista, se on vihreäkuvioinen. Etsijä löytää paikkansa ja oppii nauttimaan elämästään tässä ja nyt. Niin itse koen eläväni. Miksi kurkoitella huomiseen tai jäädä menneeseen kun voi nauttia juuri tästä hetkestä.

On myös olemassa keltaisia Aakatteja. Ne kohottavat mielialaa. Antavat rohkeutta mm käsittelelmään esiin tulevia ongelmia.

Itse olen ollut kiinnostunnut kivistä jo nuoresta. Muistan kun serkkuni kanssa kerättiin kiviä ja niitä sitten halkaistiin ja ihailimme niiden väri-ja kuvio kylläisyyttä. Olimme noin 10v. Ja tämä kiinnostus vain jatkuu. Olen lukenut paljoan kivistä, tutkinut niitä hiljaa itsekseni.

Nuoruudessa kävin kurssia myös korukivihionnasta, joka oli kyllä mielenkiintoista.
Kivet antavat paljon jos vaan uskaltaa mennä mukaan, ja miksi ei. Kyllä luonto antaa paljon kun sen ottaa vastaan.

Kuva on kuumavahamaalaukseni, joka löytyi koneen kätköistä.  Minusta se sopii hyvin Akaattiin.

Teen myöskin kiviterapiaa tai analyysejä, jos olet kiinnostunut. Siitä on enemmän tuolla kotisivullani. Nämä kuvat jotka ovat kivissä, saa analyysin mukana, tosin tulostettuna, sillä maalaus jo muualla.

Kivet ovat kauniita eikä niiden tarvitse olla kalliita. Niitä on helppo kantaa mukanaankin. Eikä vain sormessa :)


tiistai 16. helmikuuta 2016

MakroTex-haaste K

                           Kissa, meidän Lady jo 20v. Ennen musta nyt harmaantunut.

                                           Kilpikonna, otettu Floridan reissulta.


Kerrostalo. Otettu vastapäisen hotellin ikkunasta,16:sta kerroksesta. Miami.
                     

MakroTex-haasteessa aiheena K <------ klikkaa kuvaa. Enemmän kuvia.
maanantai 15. helmikuuta 2016

Kivet, Ametisti


Itse olen kiinnostunut myös erilaisista kivistä ja niiden tarkoituksesta, tai voimasta kuten sanotaan. Jokaisella on oma mielikivensä, minulla se on Ametisti. Omistan monia koruja juuri ametistin värisenä. Violetin vahva värähtely ja väri on mieleiseni!

Sanotaan että se on sielun kivi. Tarpeellinen luovalle ajattelulle. Se voi helpottaa  nukahtamista. Sitä käytetään eniten meditaatiokivenä. Sen värähtelyt helpottavat mietiskelyä. Käytän mielelläni lilaa maalauksissani, katselen sitä väriä mielelläni. Joistakin tuo kuva voisi näyttää levottomalta, mutta minusta se rauhoittaa, siihen pitää keskittyä. Olla ajattelematta mitään, katsoa ja aistia mitä se tuo tullessaan.
Uusi alku

On aika virkistyä. tehdä jotakin uutta. Ehkä sen saan näin uuden blogin välityksellä.
Tein tämän sen takia kun tuo verkkoosoite "sanaillaan" oli lukuisista pyynnöistäni googleen, aina saman ongelman kimpussa. Eli jos blogiini tuli jonkun muun kautta kuin pöytäkoneen, jossa virustorjunta on. Niin se heitti jollekin muulle sivulle. Ja ei saanut kommentoitua tekstejäni.  Olin jo aikoja sitten  päättänyt että voisin  tehdä uudet sivut kokonaan. Vaikka osa kuvista jäääkin matkalle, aina tulee uusia. Eikä se blogi mihinkään katoa, se on tuolla arkistossa ja saan sen sieltä jos haluan. Mutta en postaile sinne enää uutta.

Onhan minulla edelleen galleria ja kortitblogini, kangastustakin. Tähän yhdistän kirjoitukset, haasteet, kilpailut jne. Valokuvat, matkat, mikä nyt sitten kiinnostaakin kun aamulla silmäni avaan.

Olen kiinnostunut myös historiasta, mystiikasta, mytologiasta, kirjoista, kaikesta mahdollisesta universumissa, joten en postaile pelkäästään taiteista enää. Tunnisteistahan ne asiat löytyvät.

Toivottavasti vanhat lukijani löytävät tänne ja uudetkin. Sillä mikä sen kivempaa kuin huomata että sivut ovat kiinnostavat myös muille kuin itselleni :)