Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on huhtikuu, 2016.

Perjantain piristävät kukkaset

 Jälleen on perjantai ja uusi kukkailoittelu-haaste. Mansikkatilanmailla haastaa,
tule mukaan kukillasi ilahduttamaan ja täältä (klikkaa linkkiä ylhäällä ) löytyy muut kimput.

Kauniit nuo pienet miniruusut, mutta eivät kestäneet kauaa. Onneksi otin heti pari kuvaa, mutta piti ottaa paremmin niin olivat jo nuupahtaneet. Kukat kyllä piristää kummasti.

Hyvää vappua niille jotka sitä viettävät. Ja piristävää viikonloppua! :)Nätti, MakroTex-haaste

 Pieni Lintu haastaa MakroTex- haasteessa aiheena Nätti,   Ja mähän olen vai mitä?


Ja mä olen myös, ikää jo 11 vuotta, enkä tykkää kuvaamisesta ja sitä paitsi mä olin multaa kaivamassa, mut nätti olen..hiukan hävettää nyt vaan. Sain toruja..meni pari kukkaakin.
Teemakuun taidetta huhtikuu 6/6 ja kollaasi

Tässä viimeinen huhtikuun minimalismi. Digillä päätin, käytetty erilaisia ohjelmia.
 Tulkinta vapaa :))

Ja kollaasi.  Kiitos MIllin kivasta aiheesta, tätä voi kokeilla myöhemmin lisää!Kukkailoittelua- haaste

Mansikkatilan mailla järjestää perjantaisin kukkailoittelua-haasteen, klikkaa lukemaan lisää ja tule mukaan sinäkin kivoilla kukillasi.

Minulla on tälläiset vastaukset. Pirteätä viikonloppua kaikille tasapuolisesti.!
MakroTex-haaste Vesi

Pieni Lintu haastaa tällä kertaa aiheena VESI,
  Ja koska tykkään myös muokkailla kuviani, lisäsin hiukan vesielementtiä, se kai  ok?Saksassa juodaan hirveesti pullovettä. Mikä minusta aivan turhaa. Ostan vain mineraalivesiä kaupasta ja teen omia sekoituksiani.Tätä jo juonut, eli tein tuoreista koivunlehdistä juomaa.Kylmänä todella hyvää! Ja sekaan voi laittaa vähän tuota mineraalivettäkin, on makoisaa :) Ei niin kauniit kuvat mutta vettä kuitenkin.

Näillä haasteessa mukana.
Teemakuun Taidetta huhtikuu 5/6

Digeilyllä mennään. Ensin Harmonyllä, sitten PicMonkeytä ja lopuksi pienistä tulppaaneista tuli avaruudellisia :)

Mukavaa sunnuntaita kaikille tasapuolisesti, kohta uusi viikko ja uudet kujeet :)

Mahtava Hoitoturve arvonta, lue lisää!

Sain aivan mahtavan arvontapalkinnon. Eli selkäturvehoito tai tuotteita lahjakortin jonka arvo on 50€!!!! Ellet pääse paikanpäälle Ähtäriin voit valita tuotteita.

Eli kerron lisää tästä hienosta hoitavasta turpeesta. Tämä kopioitu suoraan LEHTOPEAT sivuilta, joka tämän upean arvontalahjan antaa.

Puhdas suomalainen luonnontuote Lehtosuon Hoitoturve on puhdas suomalainen luonnontuote, joka nostetaan suosta ilman raskaita koneita koostumuksen rikkoontumisen estämiseksi. Hoitoturpeeksi hyväksytään vain paras raaka-aine. Välittömästi noston jälkeen turve jauhetaan erittäin hienoksi massaksi. Turpeesta ei poisteta eikä siihen lisätä mitään; vain maatumattomat puunpalaset seulotaan massasta ja siten varmistetaan turpeen tasainen laatu.
Hoitoturpeen terapeuttinen vaikutus perustuu sen sisältämien biologisten ainesosien aktivoivaan vaikutukseen sekä syvälämpövaikutukseen. Turpeella on erittäin hyvä lämmönsidontakyky. Turve on säilynyt jopa tuhansia vuosia suossa hapettomissa olosuht…

Yrtit ja puutarha ne vie mennessään..

PiparminttuTein jälleen yhden blogin lisää, huh. Mitenkähän kerkiin niitä kaikkia päivittelemään?? No koska olen sellainen ihminen että teen mikä milloinkin inspiroi niin uskon että kerkiin. Voi mennä aikoja ettei kortit tai muu taiteilu niin ole etusijalla. Mutta nyt on yrtit ja puutarha, ne ovat olleet jo vuosia mutta en ole blogiksi asti edennyt.

Tuo blogi perustuu paljon omiin kokemuksiin. Otan myös tietoa muualta,vinkkejä ym ja linkitän ne asianomaiselle sivulle tai laitan sivun mistä tiedon otan jne. Perustieto on tullut joskus kirjoista ym netistä joka onkin pullollaan tietoa ja kokemuksia. Mutta tein kuitenkin oman jutun, en tiedä mihin se muotoutuu vielä mutta katsotaan.

Ja jos olet innokas yrtteilijä, puutarhanhoitoon innostunut, tehdään yhteistyötä. Jaan kokemuksiani ja otan vastaan uusia ideoita. Olen kuitenkin vasta harrastelija en ammattilainen!

Klikkaa tästä ja liity lukijaksi
Huhtikuu (MakroTex-haaste)

Ah nämä kohta jo kukkivat, valkoisiakin löytyy mutta tämä lemppariväri, pääsi kuvaan..
  Aamulla oli kastetta, tai hyvä ettei nollassa  joten lehdilläkin kosteutta.

  Näkyy olevan hiukan epätarkka, mutta näkyy miten ruohokin jo kasvanut :)

 Nämä ovat kasvihuoneessa. Kaikki kuvat otettu tänä aamuna 12.4-16.


Näillä osallistun Pieni Lintu MakroTex-haasteeseen aiheena Huhtikuu. Klikkaa nimeä ja käy katsomassa mitä muita kivoja kuvia löytyy...
Huhtikuu Teema Minimalismi 4/6

Täytyi tehdä yksi koneellakin, tässä ei tarvinut miettiä :)Minimalismi Huhtikuun Teema 3/6

Tälläinen syntyi tänään. Akryyli ja A4 koko, tehty paperille. Ihan väkisin tulee mieleeni hyppivät ampiasiet :))Kuvakäs-haaste Huhtikuu

KuvaKäs-haaste Huhtikuussa aiheenaan Kukka, ja tässä minun kukkiani.
 Lempiruusujani on valkoiset ruusut.  Hiukan epätarkkoja kuvia johtuen kuvaajasta :)

Minimalismi 1-2/6 Huhtikuun Teema

Teemakuun Taiteessa huhtikuun aihe on Minimalismi. 

Kokeilua ja hauskaa puuhaa! Tässä minun kaksi vastausta. Molemmat tehty paperille ja otettu luonnosta materiaalia, alempaa värjätty. Minimalismi = ei esittävää, no ei kai nämä mitään esitäkään...minun versioni :)

Kevättä ,kevättä...

Tänä aamuna heräsin auringonpaisteeseen. Ei se ikkunasta silmiin paistanut mutta heräili kilpaa minun kanssani. Kävin kuvaamassa muutamia kukkia tuosta puutarhastani teillekin iloksi.
Eilen yöllä tulimme kotiin ja toivotaan että raskaat pari kuukautta olisi jo hellittänyt otettaan. Eihän suru mihinkään katoa se kulkee mukana ja kuuluu elämääni nyt.
Lentokoneessa ainakin oli tärinää ja vaappumista, voimakkaat tuulet oli vastassa Frankfurtin kentällä. En ole mikään lentofani! Ja siitä vielä muutama tunti ajoa kotiin, mutta täällä ollaan ja kiva nähdä että kevät on edennyt.
Tämäkin tuossa kukkii. Ja olen iloinen näistä sillä normaalisti näitä oli vain jouluna saatavilla siis siellä Suomessa. Meillä näitä on enemmän keväällä. Kun tulin ekoja kertoja Saksaan niin jouluna juurikin kaipasin Hyasinttia, ihana tuoksu. Nyt näitä on puutarhassa nupullaan ja osa auennutkin jo.

Meillä luvassa 22 plussaa viikonloppuna eikä se todellakaan ole aprillipilaa vaan totta ja se tietää puutarhahommia. Jok…