Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on syyskuu, 2016.

Taikatehtävä 3 ja 4

                 Taikatehtävä etenee ja minä sen mukana. Tässä numero 3                                   Alkuperäinen.

                                      Numero 4


                                       AlkuperäinenMukavaa puuhaa ja hermotkin kiittää  !!Hiukan kortteilua tänään

Kuvat hiukan epätarkkoja, pienensin ne tänne. Ylin maalauksestani muokattu.

MakroTex-haaste, musiikki

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Musiikki, tässä minun versioni tällä kertaa. Muva sopi jotenkin kuvaan kun vanhempaa, kuten kasetti, cd, tosin onhan noita vielä mutta kännykkää en viitsinyt kuvata, mutta sillä otetut kuvat :)

Ja tällä kiva kiusata muita, eli se kertoo että en osaa mutta "kuvittelen" osaavani :)

Tämä on lisänä että varmasti saan kaiuttimista tarpeeksi ääntä kun tietokoneen omat tehot ei riitä :)


Näillä mennään ja musiikkia ilman olisi tylsää!Geometrista taidetta 5 ja 6, sekä kollaasi

Nyt migreenin aiheuttajaa joten varoen katseltava. Leikkiä ohjelmilla. Älkää vaan kysykö miten tämän tein, oli ihan vahinko :)Aluperäinen jäi tallentamatta.

 Ja numero 6, sekä loppuun vieläKollaasi ja papukaijamerkki jälleen ansaittu.

Kiitos Millin kivasta teemasta ja  kaikille kiitos kommenteista sekä upeista luomuksistanne, kyllä on iloa katsella, kierrellä nauttien taiteesta!
Taikatehtävä 1 ja 2

Taikakuvat blogissa on myös Taikatehtävä, jossa kopioidaan siellä oleva kuva ja maalataan se omin värein. Tässä minun versioni. Tuli tummaa, ehkä olokin on tumma tänään, vaikka aurinko paistaa ja ulkona vielä 20 astetta...mieli on kaihoisa.

Tehtävä 1, yllä minun alla alkuperäinen.Tehtävä 2, yllä minun ja alla alkuperäinen.


Kiitos Sisko, nämä kivoja!


Meiltä terveisiä

Tämä kuva on viime kesänä otettu. Arvatkaa harmittiko kun unohdin tänä vuonna nämä laittaa. No yritän muistaa ensi vuonna paremmin. Kuvasin naapurin puolelta kun sinne niin mielellään nämä katsovat :) Olivat parhaimmillaan yli 4 metriä korkeet.Tämä taas maisemaa lähialueelta.  Täällä ollaan vuorten välissä. Jos haluaa mennä pidemmälle on aina ylitettävä vuoret joka suunnasta.  Tuolla on kyliä ja kaupunkia välissä mutta ei näy. Talvella ei niin kivaa. Täällä ei saa käyttää nastoja joten haastavaa ylittää noi. No ei ole kerta eikä viimeinenkään kun rekat tukkii tiet ja siellä sitten laittavat lumiketjuja.  Ja vaikka meillä ei olisikaan lunta, noilla vuorilla on. Kivaa työmatkaa.


Hyvää viikonloppua kaikille tasapuolisesti!
Geometrista taidetta 4

Kolme erilaista mutta kuitenkin samaa, eli sama pohja kaikissa. Valkoiselle paperille ensin piirretty neliöitä ja siitä lähdetty muokkaamaan värejä, kuvioita.Mustaa ja valkoista-haaste

Nauran auringolle haastaa mustavalkoisin kuvin kahden viikon välein.
Tässä minun vastaukseni aiheeseen Asetelma, no oli vaikeaa saada onnistumaan, sisällä pimeetä ja ulkona liikaa aurinkoa. No kokeilemalla onnistuu..joskus, toivon. Näillä mennään tällä kertaa. On kuitenkin kiva haaste!
Tämä vasta haastava oli. Valkoiset emaliastiat...


Taikakuvat haaste Loistava syyskuu

Taikakuvat haastelee Loistavaan syyskuuhun. Minulle syksy on myös värien aikaa, se loistaa, se hehkuu ja pimenevissä illoissa on taikaa...

Työ on muokattu kuumavahatyöstäni. Olen voinut tätä käyttää jo joskus, mutta halusin osallistua haasteeseen, mutta en kerkiä tekemään kokonanaan uusia.

Vastaus ,Blogger Recognition Award palkintoon

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.       2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen. 3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille.    4 Mainitse ja linkitä blogi joka sinut nimesi.   5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi.

1. Aloitetaanpas vanhalla maalauksellani.


2.Aloitin bloggaamisen muutama vuosi sitten ja ihan ekaksi omaksi ilokseni. Laittelin tekstejäni ja kuviani kuin arkistoon itselleni. Sittemmin muutin ensin sanaillaan blogiin ja sieltä tähän nykyiseen jota olen pitänyt nyt reilu puolivuotta. Tämä onkin lähinnä taiteilujani, haasteita, valokuvia varten, muut blogit sitten erikseen, kirjoittamisilleni, muille taiteille=arkistoa, kankailleni ja puutarhalleni/yrteille kun teen niin paljon kaikenlaista, oli selkeämpää että ovat erikseen aiheittain. Lisäksi minulla on kotisivut, facessakin parit sivut. Välillä ei tiedä jatkaako vai eikö jatka, mutta lukijat pitävät tämän hengissä. Ja ihana Teemakuun Kollaasi ja muut hienot haasteet, joihin taas tällä hetkellä ei rah…

Have a ......

Geometrista taidetta 3

Piirretty ensin valkoiselle paperille ja siitä lähtee...ylin alkuperäinen.


 Syksyinen puu....


Varisevat lehdet....

Tämä on jo liian kivaa leikkimistä eriohjelmilla :)Geometrista taidetta 2

Geometrista ainakin kuvan ulkomuoto, eli neliö.  Mutta soveltaahan saa :)

Tämä on kuulkaa Darth Vader Tähtiensodasta, erilaisena versiona. Eikös olekin ihan selvästi? Katsoin kaikki elokuvat ja tykkäsin tietysti :)Kiva leikkiä eriohjelmilla. Alkuperäinen oli vain viivoja, kulmia, ympyrää, neliöitä ja hävitin sen vahingossa kun en tallentanut. No näitähän tulee kuin sieniä sateella :)

Tämä alin on hermoratamme :) Minulla se on hiukan kummallinen, menee niin usein hermot...en tiedä mihin ne menee. :)
Geometrista taidetta 1

Teemakuun taidetta on  nyt Teemakuun Kollaasi, mukaan uudella innolla kaikki :)

Syyskuun teema on Geometrista taidetta, sen voi tehdä kukin omalla tavallaan, ei kuitenkaan valokuvia eikä edes niiden muokkauksia!

Aloitin tälläisellä kuin "ikkunat". Tässä olen ensin valkoiselle paperille piirtänyt erilaisia kuvioita ja niitä sitten muokkaillut ohjelmien avulla suuntaan jos toiseenkin...alunperin värit, kuviot olivat muuten sekalainen joukko. Ja alin on alkuperäinen.

Ei uskoisi samaksi, vai mitä? Mutta kyllä se on !