Siirry pääsisältöön

Taskukirje vaihto RaijaAnnikin kanssa


Minulla oli ihana yllätys odottamassa kun kotiin palasin eräänä päivänä. Sain Suomesta pienen paketin! Ja voitte arvata että kaikki paketit, kirjeet mitä sieltä tulee tänne päin ovat aina olleet minulle lahjoja, piristyksiä ja ihania yllätyksiä. Meillä oli RaijaAnnikin kanssa yllätysvaihto tämän taskukirjeen tiimoilta ja kuten näette Upea on!

Kevät tulee kohisten, tai no se on vielä vaimeaa kohinaa.. Tämä kirje vie minut puutarhaani jota rakastan ja siellä viihdyn ihaillen luonnon kauneutta. Tänään meillä -12 ja harmaata, pilvistä joten saan ihailla näitä värejä, hypistellä ja haaveilla!


Kevään Voima on tämän nimi ja se on osuva! Taidetta pienoiskoossa.

Ihania pieniä yllätyksiä takasivut täynnä, näitä on kiva hypistellä!! Sain muutakin kivaa ja mieli tykkää satasella! Täytyy sanoa että harmittaa kun en itse osaa näitä tehdä kuten te muut teette ja omani ei yllä teidän tasolle asti. Olisi niin kiva osata tehdä upeita luomuksia myös.

Kiitos RaijaAnnikki tästä ihanasta taskukirjeestä kaikkine lisukkeineen!!
Valokuvat eivät nyt tee oikeutta näille. Kuvasin nämä nyt näin  yhdessä.Ystävyys ei kysy, ei unohda
se lämmittää huonoina hetkinä
se tuo kaiken lähemmäksi
maat yhdistää
ajatukset, ilot
se jakaa ja antaa

se kantaa kauas
vahvistuu

ystävyys se on lahja!

-eh-

Kommentit

 1. Ole hyvä.Kiva jos tämä piristää sinua.Äläkä vähättele omaa tekemistä tiedän että se on myös minulle ilo.Tuo loppu runo sopii niin mainiosti tähän./maat yhdistää/ tein noista pari jo espanjassa,lensimme suomeen ja taas ne lensivät sinne saksaa.Aivan ihana tuo runo.Aurinko päiviisi.(pääsen vasta huomenna postiin hakemaan lähetyksen.) ♥♥

  VastaaPoista
 2. Oi mitä keijuja siellä seikkailee! Kyllä kevät siellä jo häämöttää ja pian tulee meillekin.
  Kauniin taskukirjeen olet saanut ja mitä aarteita lisäksi :-)

  (Minäkin sain :-)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos UUna, nämä ovat tosi kivoja ja pieniä taideteoksia :)

   Poista
 3. Vau mitä ihanuuksia on RaijaAnnikki sinulle lähettänyt. Kauniita ovat, mutta niin ovat omasikin. Kävin äsken katsomassa. Upeita värejä, kauniita kortteja!

  Älä yhtään väheksy omiasi, ovat aivan yhtä upeita kuin muidenkin!
  Kaikilla on oma tyylinsä ja niin pitääkin. Se tässä onkin se suurin ilo ja rikkaus.

  Haliterveisin

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!