Siirry pääsisältöön

Teemakuun kollaasi, tammikuu 5


EI kannata salaa kissoilta.....kahdeksan heti kimpussa kun jääkaapin oven avaat, meillä riittää yksikin, se on aina valveilla, kun yrität olla ovela :)

Kommentit

 1. Hahhah, näin se on, myös koirien kohdalla!

  Tämä oli hauska työ, tykkäsin!!!

  VastaaPoista
 2. Hih, nyt vasta hauskan tempaisit. Ei voi kissoilta, ei koirilta yöllä, ei päivälläkään, salaa syödä :-DD
  Hieno työ tämä kissojen yö!

  VastaaPoista
 3. Olisihan se tylsäää yöllä yksin syödä ;) Hauska!

  VastaaPoista
 4. Kissalla on yösilmät ja se näkee hyvin tärkkailla yösyöjiä jääkaapista :) Hauska :)

  VastaaPoista
 5. Huikea & hauska! Minä löysin ne raihnaiset tulppaanit tänään, en tosin jääkaapista vaan kodinhoitohuoneesta :) Suojaan Sissiltä olin ne laittanut!

  VastaaPoista
 6. Hauskat öiset hiippailijat :-)

  Kyllä eläimet tietävät kaiken. Muistan kun joskus yritimme vaarin kanssa lähteä kävelylle ilman Sandy-koiraamme. Vaikka yhtään ei puhuttu, jotain vain ilmeiltiin, niin heti oli koira hihnan kanssa ovella.

  VastaaPoista
 7. Heh, se on juuri näin eläinten kanssa, kaapin ovea ei saa auki huomaamatta vaikka kuinka yrittäisi. Hauska työ!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!