Maanantain ajatelmia

Otin lauantaina kuvan erään rakennuksen 5:stä kerroksesta. Aikas kivat maisemat.
Aurinko paistaa edelleen tänäänkin ja plussaa luvassa. Lunta on hiukan korkeammalla, kuten tuon mäen päällä missä tuo rakennus on. Alhaalla näkyy kaupunki josta tuonne "ylös" ajettiin. Tänään tuonne taas.

Helmikuu kohta puolessa ja kevättä kohden mennään vauhdilla. Jos tätä lämmintä piisaa alkaa puutarha elämään omaa elämäänsä. Luvassa jopa +12 astetta. No vielä voi tulla pakkasiakin, monena vuonna kun Magnolia on nupussa halla vie sen, tänä vuonna peitän jo ajoissa harsolla. Harsot jo odottaa parvekkeella.

Meillä normaalisti vietetään ystävänpäivää erään synttäreiden merkeissä, tällä kertaa ei. Juhlat siirtyvät toiseen ajankohtaan. Mutta ystävänpäivä on joka päivä onneksi. Ja onneksi on ystäviä, paras ystäväni on mieheni, voimme puhua aivan kaikesta puolin ja toisin, se on tosi tärkeää parisuhteessa.
Tämä kuva saman rakennuksen tuulikapista, kyllä tuolla voi istuskella ja katsella ihmisten tuloa ja menoa. Komeet kaktukset! Instaan laitoinkin erikseen muutaman kuvan.

Teille kaikille tasapuolisesti ja iloitaan ystävistämme...joka päivä!

Kommentit

 1. Kiitos samoin sulle! Tosi kaunis kortti. Teillä on jo kevät pidemmällä ja kohta pääset puutarhahommiin. Aina ihailen näitä teidän vuoristomaisemia, ovat upeita.

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin hyvää ystävänpäivää. Upea kortti:)

  VastaaPoista
 3. Kyllä, ystävä on joka päivän arvoinen!

  VastaaPoista
 4. Komeat ovat amisemat! Kevät välillä jo pilkistää.

  Kiitos, sinulle myös hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 5. Jo on komeat kaktukset!

  Hyvää ystävänpäivää sinulle ja kiitos kirjoituksistasi, runoista ja monista hienoista kuvista. Olet kyllä mielessä joka päivä :-)

  VastaaPoista
 6. Kiitos.
  Hyvää Ystävänpäivää Sinulle myös :-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?