Siirry pääsisältöön

Teemakuun kollaasi, maaliskuu 1 /6

Teemakkun kollaasissa on aiheena

VISIO ja sen toteutus,
aiheena TUNTEET

Kerro ensin mitä ajattelit tehdä, se voi olla idea, malli, tekniikka, tunnelma jne. 
Anna luovuudelle tilaa muokata lopputulosta. Tekniikka ja aihe vapaa. 


Olen aina ollut kiinnostunut tähdistä, planeetoista, galakseista... koko universumista. Se ei lakkaa minua ihmetyttämästä kuinka tämä kaikki on mahdollista, kaunista, värikästä, ainutlaatuista.

Visioni on olla osa tätä kaikkea ja oikestaan näinhän se onkin, maa ja loputtomuus...yritin sen saada tähän piirretyä, sen tunteen..loputtomuus ja monimuotoisuus. Yleensä me näemme vain eteemme, juuri sen mitä meillä lähellä on. Mutta näemmekö me kauemmaksi, syvemmälle. Äärettömyyteen?? Voi kun näkisi! Tehty piirtämällä ja kuvakäsittelyillä. Värejä oli vaihtoehtoina monia, valitsin vihreän, mustan, lilan.

Kommentit

 1. Tavattoman kaunis! Ottaisin seinälle mielihyvin.

  VastaaPoista
 2. Kaunis - ja hienot värit olet valinnut!

  VastaaPoista
 3. Kaunista ja minunkin lempi värejä,lila ja vihreä.Kyllä taivas ja avaruus,tähdet ja kaikki siellä kiehtoo.Pilvetkin leikkii ihania kuvioita ja hahmoja,Siinäpä olisi uusi visio.Sen kauemaksi näkemisen voi ajatella myös tähän omaan elämään.Näkisi myös muutkina kuin sen oman napansa.Kiitos mielenkiintoinen postaus.Hienosti aloitit.

  VastaaPoista
 4. Voihan Jupiter, kun on kaunis! Upea työ, upeaan visioon. Olemme osa tätä kaikkea, mikä kunnia. Kun vain ymmärtäisimme, mikä lahja!

  Työsi kuvaa hyvin kauniisti loputtomuutta, monimuotoisuutta ja universumin kauneuden.
  Ja kuinka kiehtovaa olisikaan nähdä ja tietää enemmän. Uutiset eksoplaneetoista herättävät mielenkiintoa ja uutta tietoa odottaa innolla. Meidän kolmiulotteinen maailma on meidän helppo ymmärtää, mutta mitä muuta, meille tuiki tuntematonta siellä onkaan?

  Tämä työ on todella mahtava seinälläkin, aivan kuin Riitta tuossa ylhäällä sanookin :-)
  Upea aloitus <3

  Haaste on tällä kertaa erikoisen mielenkiintoinen ja tulee tuottamaan upeita töitä :-)

  VastaaPoista
 5. Jukra, nyt kyllä olette asettaneet riman tosi korkealle visioidenne kanssa! Tämä on juuri niin kuin kerrotkin, monimuotoinen, värikäs,kiehtova, jatkuvassa liikkeessä, ja voi miten kiva olisi kurkata palasten taakse, raottaa salaisuuden verhoa, nähdä suuri kokonaisuus, mutta varmaan se olisikin liikaa pienelle ihmismielelle. Mahtavaa!

  VastaaPoista
 6. Ooh, upeasti ole kuvannut maailmamme äärettömyyden, ihanat värit! Pienenä pisteenä on oma maailma avaruudesta katsoen. Asiat saavat uudet mittasuhteet. Aloituksesi lupaa mielenkiintoista maaliskuuta!

  VastaaPoista
 7. Samanlaisia ajatuksia avaruuden kiehtovuudesta. Mietin silloin, kun aikanaan haettiin Marsiin lähteviä matkustajia (en tiedä, onko se hanke nyt haudattu), että voisin hyvinkin viettää loppuelämäni matkalla avaruudessa.

  Tämä työsi kuvaa juuri noita tunteita.

  VastaaPoista
 8. Oi, mikä aloitus! Ihan tässä pieni ihminen pienenee ja pienenee. Miten osaatkin kertoa niin hienosti ja vielä kuvata kertomasi.
  Kyllä on hieno aloitus tähän vaikeaan mutta kiehtovaan tehtävään.

  Idea jo olisi, mutta miten sen toteuttaa. Jotain pitäisi saada aikaan sanojen lisäksi :-o

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kivoista kommenteista :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

Mahtava vuosikalenteri ja muistio 2018 MujaKa.!

Eikö sinulla vielä ole tätä?? Nyt pian tilaamaan sillä ei näitä montaa ole ja  kaupoista ei löydy.  Haluatko erilaisen mutta silti kätevän kalenterin itsellesi?

Tämä on tehty rakkaudella ja luovuudella, monien kyynelten kautta ja hampaitten kiristelyn kautta ja tulos on kuten pitääkin olla, upea! Tässä on mietelauseita, puuhaa, päiväkirjaa, värittämistä, muistiota, kalenteria, mitä vielä tarvitset, sen voit tehdä kirjaan itse! Ja kirjoittamisesta huolehdit sinä!

Minulla tälle on paljon käyttöä jo odotan malttamattomana että pääsen sivuja täyttämään!

Tämä on MujaKa 2018, Muistio ja Kalenteri 2018, A5 kokoa ja pehmeäkantinen.

Saat tämän minun kauttani hintaan VIELÄ 12,50 + postit.  Postitus sieltä Suomesta ja tilinumero tulee näppärästi meilissä.
Ja tämä on myös upea lahja, sillä jouluhan jo lähestyy!

Ota yhteyttä!! Ja  pääset täyttämään tyhjät sivut, kohdat omilla jutuillasi.

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!