Siirry pääsisältöön

Teemakuun kollaasit, maaliskuu 6

Lueskelin lehtiä netistä ja tulin surulliselle mielelle, ei tosin eka kerta kun näin käy. Välttelen jo lukemasta huonoja uutisia. Niitä on aivan liikaa. Missä ne hyvät uutiset ovat?? Miksi ihmisestä on tullut julma. Luulisi että tämän oman elämänsä , tämän hetken mitä tällä ollaan jokainen haluaisi elää hyvin ja iloita että saa elää. Elämä on lahja. Ikävää että kaikki ei sitä tajua.
Siitä syntyi tämä alla oleva visio...


VISIO ja sen toteutus,
aiheena TUNTEET

                         Kerro ensin mitä ajattelit tehdä, se voi olla idea, malli, tekniikka, tunnelma jne. 
                         Anna luovuudelle tilaa muokata lopputulosta. Tekniikka ja aihe vapaa.
Työ on tehty vanhasta maalauksesta muokkaamalla moneen kertaan, sekä hahmottamalla siihen Joutsen siipineen ja keskelle ihminen, universaalinen Joutsen. Työ on nimeltään Turva. Sitä ihminen tarvitsee, sitä ei enää ole.


Kommentit

 1. Minusta tässä on jotain pelottavaa, joutsenkin näyttää aika tuimalta. Mutta sellaiselta maailma välillä tuntuu, kun uutisia katselee, pelottavalta, turvaa on vaikea löytää, hyväääkin käytetään usein vain hyväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tuima onkin kun näkee pahuutta vain ympärillään, turvaa ei ole missään. Kiitos Sirokko!

   Poista
 2. Pelkoja on nykyään paljon ja taitaa lisääntyä, mihin ollaan menossa. Surullisen vision olet oivaltanut, eli pelokkaan joutsenen. Uutisista kuulee ja lehdissä lukee kaikenlaista kauheaa mitä ei haluaisi uskoa todeksi.

  VastaaPoista
 3. Uutisiakaan ei uskalla enää katsoa, kun koko ajan on sotaa ja itsemurhapommittajia. Syyriassakin on satoja tuhansia lapsia siellä pommitusten keskellä. Miten siellä voi elää ilman vettä ja ruokaa?
  Turvaa ja rauhaa lähes kaikki ihmiset kaipaavat, miten pieni joukko pystyy pitämään sotaa ja levottomuuksia yllä.
  Hieno työ!

  VastaaPoista
 4. Hienosti kuvattu pelko,turvattomuus ja turvan kaipuu. Upea työ.

  VastaaPoista
 5. Pelottava työ todellakin, niin kuin maailmamme tällä hetkellä. Turvaa, sitä ihminen tarvitsee, ja syliä.

  VastaaPoista
 6. Hyvin olet kuvannut nykymaailman turvattomuuden. Mieluimmin sitä olisi tietämätön maailman pahuudesta tai että sitä ei edes olisi.

  VastaaPoista
 7. Upea työ,uhkeat värit jotka tuovat tehoa visioon. Maailmamme on paha ja pahemmaksi muuttuu. Tuntuu käsittämättömältä ihmisten julmuus, itsekkyys ja ahneus.Hieno työ vakavasta aiheesta

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

Mahtava vuosikalenteri ja muistio 2018 MujaKa.!

Eikö sinulla vielä ole tätä?? Nyt pian tilaamaan sillä ei näitä montaa ole ja  kaupoista ei löydy.  Haluatko erilaisen mutta silti kätevän kalenterin itsellesi?

Tämä on tehty rakkaudella ja luovuudella, monien kyynelten kautta ja hampaitten kiristelyn kautta ja tulos on kuten pitääkin olla, upea! Tässä on mietelauseita, puuhaa, päiväkirjaa, värittämistä, muistiota, kalenteria, mitä vielä tarvitset, sen voit tehdä kirjaan itse! Ja kirjoittamisesta huolehdit sinä!

Minulla tälle on paljon käyttöä jo odotan malttamattomana että pääsen sivuja täyttämään!

Tämä on MujaKa 2018, Muistio ja Kalenteri 2018, A5 kokoa ja pehmeäkantinen.

Saat tämän minun kauttani hintaan VIELÄ 12,50 + postit.  Postitus sieltä Suomesta ja tilinumero tulee näppärästi meilissä.
Ja tämä on myös upea lahja, sillä jouluhan jo lähestyy!

Ota yhteyttä!! Ja  pääset täyttämään tyhjät sivut, kohdat omilla jutuillasi.

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!