Siirry pääsisältöön

Teemalaiset ja muutkin, Jotakin Uutta!


 

Etteivät vaan pääse tekemiset loppumaan ! Niin nyt olisi saatavilla Teemalaisille ja muillekin kaijoja kahdella tavalla. Ryhmänä tai yksin..tai miten vaan.!On kassia ja puseroa jne, käy katsomassa! Tässä linkki, klikkaa

Käy katsomassa mitä muuta siellä on!! Löytyy myös lapsille ja vauvoillekin kivoja kuvia, ja ei varmasti kävele joka lapsella vastaan!! Materiaali on hyvälaatuista ja kuvan kanssa aina noudatettava pesuohjeita!
Tosi hieno ja taiteilijana Millin!!! Meillä tämä yhteistyö suorastaan lentää...aina uusia metkuja mielessä :)

Värejä saa vaihdettua!!! Nämä vain esimerkkinä!


Tilaus tapahtuu tuon verkkokaupan kautta, siellä on hyvät ohjeet. He postittavat tuotteet kun ovat ne painattaneet. Kaikki ohjeet löytyvät verkkokaupan sivuilta ja on luotettava firma!

NaToll on muuten suomeksi "No kiva" :):)...


Tässä vielä yksin kaija. Ja muista katsoa koko tarkkaan, on pienempi joten ota seuraava koko!
Itse hankin ainakin kassin ja pipon :) Meillä on viileää, mutta loppuviikosta EHKÄ jo lämmintäkin luvassa, sitten tarvin kassia että pääsen biitsille :))))
 

Kommentit

 1. Kyllä on kaikkea ihanaa esittelyssä. Papukaijapuserot oikein meidän Teemataiteen ja Millin taiteelliseen tyyliin ja kassi myös, todella herttaista ja ihailtavaa. Katselenpas vähän hintoja ja mietin sitten lisää. Muuten, mihinkäs minä ujuttaisin jenkkakahvani kun on niin kapea uuma puseroissa:D Ihana idea teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että löydät sopivan..ei noi hinnat niin hirveitä ole. Mä laitoin jo kassin tilaukseen ja jotakin muutakin :)

   Poista
 2. Olet Esther ihana kun aina keksit kaikkea kivaa ja saat minutkin innostumaan.
  Nämä olemme tehneet juuri meille teemataiteilijoille, pusero päälle ja laukku olalle, niin jo vain ollaan cool! On Esther lisännyt sinne paljon muutakin kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun kanssa on tosi mukava kaikkea suunnitella !Minusta kaija on sen verran nähnyt vaivaa että saa ollakin jo edustettuna muuallakin! .)

   Poista
 3. Oi nämä ovat upeita. Yritän ehtiä tilaamaan itsellekin paidan.
  Olen vain niin paljon menossa ja tilanne ennallaan, vain pientä muutosta.

  Nyt pitäisi saada koti siivottua ja myyntiin! Huh, kiirettä riittää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiljaa hyvä tulee, vai kuinka sitä sanotaan :) Muista sitten antaa uusi osoite!! Ja toivotaan että parempaan päin!

   Poista
 4. Bannerikuvasi saa minut haltioitumaan!
  Paidat ja kassi ovat viehättäviä. Rupean tutustumaan lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitos aimarii,kevättä näillä leveyksillä ja piristystä myös :)

   Poista
 5. Ohhoh ja vau! Olette te velhoja! Kävin katsomassa kaija- ja kettutuotteita. Jotain kyllä ostan, mutta tällä hetkellä pitää odotella hieman parempaa rahatilannetta.

  Ihanat te <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu, on kiva kehitellä uusia juttuja ja Millin kanssa se sujuu niin mutkattomasti :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!