Siirry pääsisältöön

Syreenin tuoksuiset terveiset.

Syreeni kukkii ja tuoksuu ihanalle. Harmi että vain lyhyen aikaa tästä kauniista kukasta saa iloita. Meillä on ollut nyt muutama päivä hellettä, eli 26 astetta varjossa. No se tietää kovia ukkosia ja annettiin johonkin osavaltioon jo tornado varoituskin tälle päivälle. On niitä täällä jokusia ollutkin.

Suomen syreeniä saa kai vielä odotella? Mutta ajatelkaa positiivisesti, se kauneus on minulta sitten jo ohi.

Olen pakosti joutunut olemaan pihalla puutarhahommissa ja  siitepölyäkin on ihan mukavasti, ettei vaan pääse liian helpolla näin kevät aikaan. Ja kun siitepölyt oikein ärsyttää no tokihan mun astmani oireilee kanssa niin että en tiedä miten päin olisin. Mutta onneksi on noita lääkkeitä olemassa. Ärsyttää jo hiukan, jos mieheltä kysyy niin sanoisi että ai vaan hiukan :) Huumorilla mennään, mitä pienistä!

Positiivista Saan kävellä paljan jaloin!! Ja se vasta on kuulkaa hienoa!

En ole käynyt kommentoimassa mutta heti kun sataa tulen taas enemmän koneelle :)

Mukavaa torstaita kaikille tasapuolisesti!

Kommentit

 1. Kiitos terveisistä ja kesäisistä, syreenin tuksuisesta ja paljain varpain ruohikolla nauttien, ihana kesä teillä, täällä vasta odotellaan, ikkunasta kun katson lähikoivua, niin ei edes hiirenkorvia. Epätoivoinen en vielä ole, odottelen sitkeästi kesää :)

  VastaaPoista
 2. Voi että kun on kauniita syreenejä... Mä niin toivoisin, että kolmen viikon päästä saisin kuopuksen synttärinkakunkoristeeksi syreeninkukkia. Voi olla, että jää haaveeksi, kun syreenissä on lehdetkin vielä ihan pieninä silmuina...

  VastaaPoista
 3. Kiitos Esther syreenintuokuisesta kuvasta, josta vion tuntea tuoksun kun laitan silmät kiinni ♫
  Ihanaa viikonloppua Sinulle ♥

  VastaaPoista
 4. +26 varjossa? Teillä on sitten jo täysi kesä!

  VastaaPoista
 5. Sireenin tuoksusta kiitos. Kesäsi on jo parhaimmillaan siis.
  Täällä vasta lumet alkavat sulaa. Ei mitää vihreää luonnossa, mutta tuoksu alkaa olla vietiä keväästä.

  VastaaPoista
 6. Syreenipensaat ikkunani alla ovat vielä vain silmuille, mutta eilinen 24 astetta ja pienenä tihkunut sade parina yönä ovat tehneet ihmeitä, nyt alkaa olla jo vihreää!

  Toivottavasti saat lääkkeillä pidettyä pahimmat astmaoireet kurissa, en yhtään ihmettele, vaikka ärsyttäisi paljonkin!

  VastaaPoista
 7. Syreeni on ihana! Se tuoksu on jotain todella huumaavaa. Minun mielessäni syreeni yhdistyy koulujen loppumiseen. Jotenkin muistelen, että aina lapsena kun koulu loppui ja kesäloma alkoi, syreeni kukki (ja tuoksui). :-)

  VastaaPoista
 8. Upea syreeni kuva!
  Täällä oli + 27 astetta lämmintä perjantaina. Lämmin tuntui epätodelliselta, kun on kylmää ollut niin kauan. :)
  Täällä koivu siitepölyää nyt.


  VastaaPoista
 9. Syreeni tuoksuu kesälle:) Nyt pitää nauttia lämmöstä ja tuoksutella luontoa, sadepäiviäkin tulee jolloin voi olla sisällä.

  VastaaPoista
 10. Kyllä kesä on parasta aikaa ja miten ihanaa luonnossa juuri on!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!