Siirry pääsisältöön

Teemakuun kollaasit, vain viisi minuuttia 1/6

Teemakuun kollaasissa on aiheena Vain viisi minuuttia, ja sen aikana on tehtävä jotakin. Se pitää jättää kuten se on, mutta voi tehdä myös valmiiksi ja laittaa myös se työ esille.

Minä otin valkoisen paperin koneelle esille ja pensselin valitsin ja sitten vaan "piirtämään". Tätä en tee valmiiksi, olkoon kuten on.
Ei ole tuo 5 minuuttia kovin pitkä aika. Onneksi olen koneellani/ohjelmallani paljon tehnyt joten sain sentään väriä paperiini. Ja myös tekstiä. Tämä minun alkuni...


Hyvää viikonloppua kaikille tasapuolisesti!


Kommentit

 1. Hieno alku.Lyhyt on 5. minuttia.Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Sinultahan tämä käy jo nopsaan. Jännä kuvio syntyikin.
  Tätä digipiirtelyä aion kyllä kokeilla, saanko 5 min edes väripalettia esille.

  VastaaPoista
 3. Totta, onneksi olemme tuota digeilyä tehneet sen verran, että viisi minuuttia voi riittää.

  Teethän toisenkin? Näen tässä alun hienolle korttisarjalle, ajatuksia hetkessä.

  VastaaPoista
 4. 5 minuuttia on lyhyt aika mutta sinä aikana kerkiää kuitenkin uskomattoman paljon tehdä taidetta. Tämä on niin hieno ja värikäs, ohuemmat kuviot antavat liikettä ja elävöittävät. Teksti kruunaa hienon kortin, ajatusten matka. Upea aloitus.

  VastaaPoista
 5. Viidessä minuutissa ehti paljon ajatukset kulkea....limittäin, lomittain, päällekkäin ja väliin katketenkin.
  Hieno symbolinen aloitus.

  VastaaPoista
 6. Vahva alku, vaikka aikaa on vain viisi minuuttia. Tekstisi saa ajattelemaan, miten merkittävä viisi minuuttia voi joskus olla.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Paljon sait aikaan viidessä minuutissa!

  VastaaPoista
 8. Digipiirtämisessä 5 minuuttia on niin pieni hetki, huomasin myös. Olet onmistunut hyvin ensimmäisessä työssäsi, ajatus on tässä.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kivoista kommenteista! Joskus muka viisi minuuttia on pitkä aika, nyt ei!

  VastaaPoista
 10. Hieno aloitus. Upean työn sait aikaan viidessä minuutissa. Ja niin kuin Susu yllä toteaa, upeita kortteja tulossa :-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!