Siirry pääsisältöön

Kotka lentää aurinkoon, musiikkihaaste
https://www.youtube.com/watch/?v=lEe92FfxmJk
"Kun myrsky uhkaa, pilvet mustat on tämän Maan pitää saan vain kotka nousta voi se lentää vahvoin siivin loistoon auringon ylös jää kotka kunnes tyyni sää taas metsän puissa soi näin on mut miksi en pääse pois tahtoisin myös pilvihihin...

Markus laulajana, "

https://www.youtube.com/watch?v=hfzOtbdrr10


Enkulin musiikkihaaste


" Surun kellot soivat, pilvet ovat kotini, tänään, sinne kaipaan minäkin
voi kuulkaa kutsuni, oon niin voimaton"   -eh- (omia runojani.)

Kommentit

 1. Ihanaa, löysit lauluun sanatkin. Noinkin vanha biisi tuli haasteeksi :D
  Onpa todella upea ja voimallinen työ ja ihania ovat sanasi.
  Kiitos kun tulit mukaan haasteeseen ja onnea palkinnon arvontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat versiot upeita ja alkuperäinen tietty paras. Tottakai tulen mukaan ain a kun vaan "kerkiin"..no se on käsite.

   Poista
 2. Kaunis,upea työ..musiikki niin mukaansa tempaava.

  VastaaPoista
 3. Tuota kuuli joskus kauan sitten niin usein.Pidän nimenomaan espanjankielisestä versiosta,ehkä koska espanjan kieli on minulle niin rakas. Hieno kuva joka sopii hyvin tuohon.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!