Siirry pääsisältöön

Piirustus, abstrakti, kuvamuokkaus


" Aamu valkeni sumuisena. Suolta nousi harmaa peitto vuorten ylle, peittäen ne lopulta kokonaan. Vaalea hahmo seisoi yksin punaiset hiukset valuen olkapäilleen, hän oli jähmettynyt paikoilleen. Nainen katseli vuorille, ehkä löytääkseen niiden huipun jota ei ollut. Ilma seisoi, kiristäen otetta sumusta. Varjoista nousi tuuli, se kiepautti sumun sivuun, jättäen jälkeensä hamauden,

Vaalea hahmo kutistui olemattomaksi, kadoten sumun mukana. Vuoret lepäsivät yksinäisinä vasten taivaanrantaa. Unohdettuina. Edelleen saavuttamattomina." (eh)
Alkuperäinen piirros. Muut muokkauksia.

Kommentit

 1. Taianomaisia kuvia, samaa taikaa teksstissäsi <3

  VastaaPoista
 2. Upea kuva muokkauksineen. Ja teksti,luon sen pariin kertaan ja katsoin samalla kuvia.

  VastaaPoista
 3. Upeat kuvat..niin kauniita ja harmonisia! Ihana teksti😍Oikein kaunista syyskuuta sinne♥

  VastaaPoista
 4. Hienoja muokkauksia, mutta nyt alkuperäinen kaikkein paras tai ainakin minulle mieluisin. Jännittävä tarinan alku, voi tapahtua vaikka mitä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!