Siirry pääsisältöön

Sinä olet tässä-akryylimaalaus

Sinä olet tässä  Akryyli A4 taulupohjalle. Jokaisella on valintoja joita pitää tehdä päivittäin. Eikä ne valinnat ole aina helppoja, tai mielestään tekee vääriä valintoja. Onko vääriä valintoja? Minusta ei ole, sillä juuri sillä hetkellä kun valinnan tekee, tai valitsee se tuntuu oikealle, vasta myöhemmin tajuaa ehkä tehneensä väärin. Mutta nämä valinnat sanelevat elämän kulkuamme.
Kun on itsensä kanssa sinut, ymmärtää itseään ja luottaa itseensä, kokee saavansa turvaa, tulee hyväksytyksi itsenään myös valinnat ovat alkuvaiheessa "oikeita" ja myöhemmin ne eivät muutu vääriksi valinnoiksi. Monelta ihmiseltä nämä perusasiat puuttuvat, luottamus itseensä, turva, hyväksytyksi tuleminen itsenään, rakkaus  jota saa perheeltään, vanhemmiltaan jne. Vain hyvä kasvattaa hyvää, ei pahalla saa aikaan hyvää, missään muodossa. Kaikilla on mahdollisuus tehdä hyviä valintoja, mutta se ei onnistu kun pohja ei ole kunnossa, sitä ei osaa, eikä ymmärrä, eikä tiedä mitä on hyvä valinta.

Ihminen hakee tavalla tai toisella hyväksyntää joko läheisiltään tai muilta. Hakee sitä että kokee olevansa myös arvokas ihmisenä.  Että ympärillä olevat hyväksyvät sellaisena kuin on, kaikki eivät sitä tee. He eivät kykene hyväksymään erilaisuutta, outoutta.  He eivät näe tasapuolisuutta, kunnioitusta, he eivät kykene sopeutumaan, antamaan tilaa, antamaan itsestään toisen hyväksi. Vaan he kokevat vain itse olevansa oikeassa, oma näkemys on se oikea näkemys. Heidän pohjansa eivät ole olleet kunnossa, koskaan.

Sinä olet tässä on valintoja täynnä, pohjalla unelmat, toiveet, halu. Mutta joka päivä sinä olet juuri siinä missä olet ja teet heti herättyäsi valinnan suuntaan tai toiseen.

Tämä taulu on siisti versio minkä tein. Tämä kuvaa vain sitä mitä itse koen. Omat valintani pohjautuvat siihen miten koen olevani osa perhettäni, miten koen olevani äiti, vaimo, miniä, tytär jne., ne ovat minun valintojeni pohjia ja kun nämä pohjat ovat tasapainossa, myös valintani ovat. Ja elämäni on hyvä näin.

Kommentit

 1. Hieno teos ja kirjoitus😍Kaunista alkanutta viikkoa🌹

  VastaaPoista
 2. Hieno teksti, ja kuva. Kaunista viikkoa sinulle Esther.

  VastaaPoista
 3. Puhutteleva teksti ja kaunis työ. Elämä on valintoja, oikeita tai vääriä. Erehtyminen on inhimillistä ja kasvattavaa.

  Monasti ajattelee valinnan olleen väärä ja myöhemmin tajuaa sen olevan juuri oikein. Niin sen pitikin mennä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Mahtava vuosikalenteri ja muistio 2018 MujaKa.!

Eikö sinulla vielä ole tätä?? Nyt pian tilaamaan sillä ei näitä montaa ole ja  kaupoista ei löydy.  Haluatko erilaisen mutta silti kätevän kalenterin itsellesi?

Tämä on tehty rakkaudella ja luovuudella, monien kyynelten kautta ja hampaitten kiristelyn kautta ja tulos on kuten pitääkin olla, upea! Tässä on mietelauseita, puuhaa, päiväkirjaa, värittämistä, muistiota, kalenteria, mitä vielä tarvitset, sen voit tehdä kirjaan itse! Ja kirjoittamisesta huolehdit sinä!

Minulla tälle on paljon käyttöä jo odotan malttamattomana että pääsen sivuja täyttämään!

Tämä on MujaKa 2018, Muistio ja Kalenteri 2018, A5 kokoa ja pehmeäkantinen.

Saat tämän minun kauttani hintaan VIELÄ 12,50 + postit.  Postitus sieltä Suomesta ja tilinumero tulee näppärästi meilissä.
Ja tämä on myös upea lahja, sillä jouluhan jo lähestyy!

Ota yhteyttä!! Ja  pääset täyttämään tyhjät sivut, kohdat omilla jutuillasi.