Siirry pääsisältöön

Tämä blogi siirtyy toiseen osoitteeseen!!

Heipparallaa kaikki mukavat lukijat, vaihdoin blogiosoitetta kun en saanutkaan enää muokattua toiseen teemaan tätä blogiani. En tieäd miksei blogger hyväksynyt, aina vaan ilmoitti virhettä vaikka kuinka päivitin ja tein mitä nyt osaan tehdä. Muiden blogieni suhteen ei ongelmaan vain tämä. Joten tein kokonaan uuden blogin ja se on nyt


Tässä

Huhuu, täällä on vielä paljon lukijoita, toivotaan että tulette mukaani myös tuone uuteen blogiin.!


Toivottavasti löydette sinne myös, ikävää että joudutte reissaamaan edes takas, mutta eikös sitä sanotakin että matkailu avartaa??!!


Jatkossa siis siellä kaikki taiteeni, sekä runot. En tee enää kirjaesittelyjä, vaikka luen paljon, ei vaan ole aikaa ja yhdistin tuonne myös runoni koska niitä kuitenkin teen paljon.

Jatkossa minulla siis 2 blogia tämä taiteisiin liittyvä ja tuo toinen puutarhaan, omiin juttuihin jne, askarteluihin, sun muihin mitä keksinkin. oletko siellä lukijana? Tervetuloa molempiin sillä aiheet ovat erilaiset!Tämä jää hetkeksi olemaan että kaikki löytää nuo muut,  mutt apoistan tämän sitten tai arkistoin lähinnä, en tosiaan halua menettää näitä kuvia ja kommentteja mitä täällä on.Kiitos kun olitte täällä mukanani!!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mahtava vuosikalenteri ja muistio 2018 MujaKa.!

Eikö sinulla vielä ole tätä?? Nyt pian tilaamaan sillä ei näitä montaa ole ja  kaupoista ei löydy.  Haluatko erilaisen mutta silti kätevän kalenterin itsellesi?

Tämä on tehty rakkaudella ja luovuudella, monien kyynelten kautta ja hampaitten kiristelyn kautta ja tulos on kuten pitääkin olla, upea! Tässä on mietelauseita, puuhaa, päiväkirjaa, värittämistä, muistiota, kalenteria, mitä vielä tarvitset, sen voit tehdä kirjaan itse! Ja kirjoittamisesta huolehdit sinä!

Minulla tälle on paljon käyttöä jo odotan malttamattomana että pääsen sivuja täyttämään!

Tämä on MujaKa 2018, Muistio ja Kalenteri 2018, A5 kokoa ja pehmeäkantinen.

Saat tämän minun kauttani hintaan VIELÄ 12,50 + postit.  Postitus sieltä Suomesta ja tilinumero tulee näppärästi meilissä.
Ja tämä on myös upea lahja, sillä jouluhan jo lähestyy!

Ota yhteyttä!! Ja  pääset täyttämään tyhjät sivut, kohdat omilla jutuillasi.

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!