Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on helmikuu, 2017.

MakroTex Vaate

Tein kollaasin tällä kertaa.

Vasen ylhäällä, tunikan tasku
Oikealla ylhäällä, pontsotakin hiha

Vasemalla alhaalla, reikäpuseron reiät, tämän kanssa kyllä oltava jotain alla :)
Oikealla alhaalla, tunikan kuvio

Keskellä, oma suunnittelemani kuosimalli josta tein legginsit

Lisää vaatteita täällä

Pieni Lintu haastaa Makrotex aiheena vaate.

Teemakuun kollaasi Helmikuu 6 ja kollaasi

Akryyliä omat sormet ja viivotin, nimeltään "ristikon takana on vihreää"
 Ja kollaasi..
                                              Ja paras on tämä kaija!Täytyy sanoa että ei oikein oman maun mukaisia mutta pääasia että jotain.

Kiitos Millin kivasta haasteesta jälleen ja kiitos kaikille teemalaisille kommenteista ja muillekin vierailijoille  kiitokset! Maaliskuussa tavataan haasteen parissa!

Taikakuvat haaste 60. Vanha

Taikakuvissa aiheena Vanha ja tässä minun  kuviani. Eli olin tammikuussa eräässä tapahtumassa ja siellä oli mahdollista käydä katsomassa vanhaan latoon tehtyä museota. No vanhaa oli koko ladon täydeltä ja kylmä, siellä oli jopa luntakin sisällä :) Nämä oli korkealla joten kuva sen mukainen.


Vanha maalaus, ei paha ollenkaan. Harmi että tuolla säilytyksessä, ehkä ei minkään arvoinen ja sai rauhassa kostua ja jäätyä. En päässyt lähelle kuvaa ottamaan ja kännyllä nämäkin otokset.


Tämä on anopin, sanoi olevan noin 100v vanha, ikää on ihan tarpeeksi ja kukkuu kivasti vielä.Violetti MakroTex

Maanantain ajatelmia

Otin lauantaina kuvan erään rakennuksen 5:stä kerroksesta. Aikas kivat maisemat.
Aurinko paistaa edelleen tänäänkin ja plussaa luvassa. Lunta on hiukan korkeammalla, kuten tuon mäen päällä missä tuo rakennus on. Alhaalla näkyy kaupunki josta tuonne "ylös" ajettiin. Tänään tuonne taas.

Helmikuu kohta puolessa ja kevättä kohden mennään vauhdilla. Jos tätä lämmintä piisaa alkaa puutarha elämään omaa elämäänsä. Luvassa jopa +12 astetta. No vielä voi tulla pakkasiakin, monena vuonna kun Magnolia on nupussa halla vie sen, tänä vuonna peitän jo ajoissa harsolla. Harsot jo odottaa parvekkeella.

Meillä normaalisti vietetään ystävänpäivää erään synttäreiden merkeissä, tällä kertaa ei. Juhlat siirtyvät toiseen ajankohtaan. Mutta ystävänpäivä on joka päivä onneksi. Ja onneksi on ystäviä, paras ystäväni on mieheni, voimme puhua aivan kaikesta puolin ja toisin, se on tosi tärkeää parisuhteessa.
Tämä kuva saman rakennuksen tuulikapista, kyllä tuolla voi istuskella ja katsella ihmisten tul…

Perjantain kukkailoittelut

Pitkästä aikaa otan taas osaa Mansikkatilan mailla olevaan kukkailoitteluun

Muurikellot hehkuvat lilaa ja oranssitähdikki kuin aurinko, mikä tässä on ollessa.
Pirtsakkaa viikonloppua kaikille tasapuolisesti!Teemakuun kollaasi, helmikuu 5

Kylläpäas tuli utuinen maisema. Tätä on tupsuteltu kangasväreillä ja pensselinä oli vaahtomuovi ja tönöt tein paperista ja töpsöttelin ne myös kuvaan. Eli leimasimia oli pyöreä sekä pitkulainen vaahtomuovi ja paperista leikatut talo mallit...ehkä tulevaa asuntomessualuetta :) Pohja on A4 taulupohja.

Työn nimi  Heijastuksia.

Teemakuun kollaasi, helmikuu 2-4

2. Tässä on käytetty paperista leikattuja malleja ja paperilla levittelin väriä ympärille sekä muutin värit pixlr-ohjelmalla. Yön lentävät ja eiks olekin peltoja ja taloja maassa ??
 3.Tässä on samoja malleja, perunaleimasinta ja erilaisia värejä sekoiteltuna. A4 koko.
4.Tässä on taas vanhaan lankkuun kaivertelin kuvioita, no ei ihan onnistunut kuten halusin...ja sitten eriväreillä painettu paperille. On kangasväriä, akryyliä. Huomasin että akryyli ei sovi näihin koska kaiverruksen rajat pienet, peittyi  kuvan rajat.
Alakuvassa vasemmalla, liikaa kangasväriä=kuva hävisi. Mutta heikot tuli muutenkin väreiltään. Ehkä kuvion erottaa. Pitää olla kunnon välineet millä kaivertelee, ja mieluummin malli jonka piirtää, mä tein vapaalla kädellä ja se ei ole hyvä tapa!
Nämä kaikki on A4 kokoisella paperilla ja parempi yksittäin ei näin kaikki samaan.
Seuraavaksi jotain muuta..numero 4 ei minun juttuni ollenkaan, ei onnistunut kokeilu.

Teemakuun kollaasi, helmikuu 1

Huh sanon minä mikä teema aiheeltaan. En ole koskaan tehnyt leimasimia itse, joten piti tässä jotain kokeilla. Ja tulos oli kaamee!. Mutta näillä mennään. Eli tein perunan puolikkaaseen kukan kuvaa. Ja sitten kun ei ole leimasinmustetta, niin otin kangasvärejä kun ovat niin juoksevia...mutta kevättä kohden kukkasin :) Koko on postikortti.


Aiheena siis itsetehdyt leimasimet/laatat ja tai grafiikkavedos.

Tässä kuvassa itsetehty leimasin peruna :) Ja miten ihmeessä löysin sen pienemmän perunan, meinasi hajota!Täällä lisää teemailijoita