Siirry pääsisältöön

Teemakuun Muokkaukset-blogi!!Heippa kaikille tasapuolisesti. Me Millin ja minä olemme saaneet jälleen uuden idean :)
Eli nyt on oma blogi, periaatteella yhteisblogina toimiva Teemakuun Muokkaukset! Sinne saa kun tulee mukaan antaen sähköpostiosoitteensa niin saa luvan tulla kirjoittajaksi ja sitten voi lisäillä omia muokattuja kuviaan sinne!

Teemakuun Taiteessa annetaan joka kuukausi se teema ja sen mukaan voi sitten muokkailla  tästä  eteenpäin kuvia! Rajaa ei ole miten monta sinne lisää, eikä myöskään mitään kollaaseja tai papukaijamerkkejä. Mutta pari pikku sääntöä on, ne luettavissa ohjeista.

Tule mukaan tämäkin on kivaa!!

klikkaa tekstiä tästä

Kommentit

 1. Lisäsin linkkejä teemakuun taide sivullekin, toivottovasti saadaan kanssamme uusia muokkaajia.
  Teemakuun taiteissa on edelleen vain omatekemää, mutta tähän uuteen blogiin saa muokkailla myös kuvia. Vielä ehtii Omakuvai lisätä :)
  Kimppa blogi siksi, ettei tarvita erillistä linkitystäkään. Toimii omana blogina, jossa meitä kirjoittajia on monta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että tulee moni mukaan,on tämä muokkaaminenkin kivaa puuhaa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!