Siirry pääsisältöön

Uusi alku

On aika virkistyä. tehdä jotakin uutta. Ehkä sen saan näin uuden blogin välityksellä.
Tein tämän sen takia kun tuo verkkoosoite "sanaillaan" oli lukuisista pyynnöistäni googleen, aina saman ongelman kimpussa. Eli jos blogiini tuli jonkun muun kautta kuin pöytäkoneen, jossa virustorjunta on. Niin se heitti jollekin muulle sivulle. Ja ei saanut kommentoitua tekstejäni.  Olin jo aikoja sitten  päättänyt että voisin  tehdä uudet sivut kokonaan. Vaikka osa kuvista jäääkin matkalle, aina tulee uusia. Eikä se blogi mihinkään katoa, se on tuolla arkistossa ja saan sen sieltä jos haluan. Mutta en postaile sinne enää uutta.

Onhan minulla edelleen galleria ja kortitblogini, kangastustakin. Tähän yhdistän kirjoitukset, haasteet, kilpailut jne. Valokuvat, matkat, mikä nyt sitten kiinnostaakin kun aamulla silmäni avaan.

Olen kiinnostunut myös historiasta, mystiikasta, mytologiasta, kirjoista, kaikesta mahdollisesta universumissa, joten en postaile pelkäästään taiteista enää. Tunnisteistahan ne asiat löytyvät.

Toivottavasti vanhat lukijani löytävät tänne ja uudetkin. Sillä mikä sen kivempaa kuin huomata että sivut ovat kiinnostavat myös muille kuin itselleni :)

Kommentit

 1. Onnea uudelle blogillesi. Uskon että tästä tulee mielenkiintoisen seurattava. Niinhän oli vanhakin, mutta ei kannata taistella ikuisesti saman ongelman kanssa.
  Onnea matkaan....

  VastaaPoista
 2. Oi sitäkö se oli kun yritin tulla blogiisi,niin se heitti jonnekin "virus"-sivustolle. Kannettavassani on virusturva, eikä vastaavaa ole koskaan tapahtunut. Yritin monta kertaa ja aina sama juttu.

  No hyvä, nyt on uusi kaunis blogi. Piristävää :-) Onnea uudelle aloitukselle. Nyt katselemaan blogiasi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmoitin googleen monia kertoja että se osoite on "kaapattu" eikä mitään tapahtunut, joten pakko tehdä uusi. No piristävää..ja ettei hommat lopu kesken :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mahtava vuosikalenteri ja muistio 2018 MujaKa.!

Eikö sinulla vielä ole tätä?? Nyt pian tilaamaan sillä ei näitä montaa ole ja  kaupoista ei löydy.  Haluatko erilaisen mutta silti kätevän kalenterin itsellesi?

Tämä on tehty rakkaudella ja luovuudella, monien kyynelten kautta ja hampaitten kiristelyn kautta ja tulos on kuten pitääkin olla, upea! Tässä on mietelauseita, puuhaa, päiväkirjaa, värittämistä, muistiota, kalenteria, mitä vielä tarvitset, sen voit tehdä kirjaan itse! Ja kirjoittamisesta huolehdit sinä!

Minulla tälle on paljon käyttöä jo odotan malttamattomana että pääsen sivuja täyttämään!

Tämä on MujaKa 2018, Muistio ja Kalenteri 2018, A5 kokoa ja pehmeäkantinen.

Saat tämän minun kauttani hintaan VIELÄ 12,50 + postit.  Postitus sieltä Suomesta ja tilinumero tulee näppärästi meilissä.
Ja tämä on myös upea lahja, sillä jouluhan jo lähestyy!

Ota yhteyttä!! Ja  pääset täyttämään tyhjät sivut, kohdat omilla jutuillasi.

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!