Siirry pääsisältöön

Kevättä odotellessa, edes kuvina

 Näitä istuttelin viime vuonna, vielä antaa odottaa kukkimistaan.....


 Tässä korissa ampiainen jo odottaa kukkia..


Ja meidän vanha Lady halusi syliin vaikka mun piti kuvata kärpäsiä,.ne jo heränneet! Aurinko paistoi hetken ja tuolla taustalla näkyy mun valopallot, kivasti pimeellä antavat valoa, sininen, punainen ja vihreä. Ei siis ole ufoja :)

Näpit syyhyää jo ulos hommiin, no siemenpussit lisääntyy kun kauan pitää odotella.
Mukavaa torstaita kaikille tasapuolisesti.!

Kommentit

 1. Kylläpä onkin kevättä teillä jo kun tulppaani kukkii. Kukkakoriasetelmassa kevätpörriäinen ja kiiltäväkarvainen komea kisu nauttii olostaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sisko, ei kuki ihan vielä mutta odotellaan..ainakin oli lämmintä tänään auringossa :)

   Poista
 2. Onpa kauniin värinen tulppaani. Minun niin tekisi ostaa tulppaaneja kotiin, mutta meidän isompi kissa rakastaa kukkia niin paljon, ettei mikään kimppu pysy pystyssä missään. Kissamme puskee ja työntää naamansa kukkien sekaan ja menee ihan villiksi. :D Onneksi saan ihastella kukkia blogissasi. :D Aurinkoa ja valoa, ystäväiseni

  VastaaPoista
 3. Tulppaanit on kauniita ja niiiiiin keväisiä :-) Lady on tyytyväisen näköinen, sylissä on hyvä olla <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos sinulle myös.Ihana "tulpatti"(lapsen suusta tuo nimi kuultu.)Kevät tulee..on mullakin pääsiäisruohon siemenet ostattu.(: se lienee tämän kevään ainoa kylvö. Ihanaa kun olet jo noin innoissasi. Kevättä sinulle.

  VastaaPoista
 5. Tulpaanit ovat kauniita ja lupaus keväästä.

  VastaaPoista
 6. Viime vuonna haimme kesäauton talvisäilöstä ensimmäinen maaliskuuta. Nyt ei ajatustakaan moisesta tempusta.
  Ei näy kärpäsiä eikä siemenpusseja vielä, lunta näkyy ja tuuli tuivertaa. On kyllä ollut muutama tosi kaunis ja aurinkoinen päivä. Silloin varmaan vanha Ladysi olisi löytänyt täältäkin lämpimän paikan.

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti sipulikukat on talvehtineet hyvin ja antavat iloa kukinnallaan ♫~♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

Mahtava vuosikalenteri ja muistio 2018 MujaKa.!

Eikö sinulla vielä ole tätä?? Nyt pian tilaamaan sillä ei näitä montaa ole ja  kaupoista ei löydy.  Haluatko erilaisen mutta silti kätevän kalenterin itsellesi?

Tämä on tehty rakkaudella ja luovuudella, monien kyynelten kautta ja hampaitten kiristelyn kautta ja tulos on kuten pitääkin olla, upea! Tässä on mietelauseita, puuhaa, päiväkirjaa, värittämistä, muistiota, kalenteria, mitä vielä tarvitset, sen voit tehdä kirjaan itse! Ja kirjoittamisesta huolehdit sinä!

Minulla tälle on paljon käyttöä jo odotan malttamattomana että pääsen sivuja täyttämään!

Tämä on MujaKa 2018, Muistio ja Kalenteri 2018, A5 kokoa ja pehmeäkantinen.

Saat tämän minun kauttani hintaan VIELÄ 12,50 + postit.  Postitus sieltä Suomesta ja tilinumero tulee näppärästi meilissä.
Ja tämä on myös upea lahja, sillä jouluhan jo lähestyy!

Ota yhteyttä!! Ja  pääset täyttämään tyhjät sivut, kohdat omilla jutuillasi.

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!