Tiistain mietteitä..Ajatukset seilaavat omia teitään, kamera kutsuu ulos. Mutta minä olen ja katselen ikkunastani avautuvaa maisemaa. Tämä puu on kahden välissä, maan ja taivaan.
Se syntyi oikeastaan vahingossa, kunhan leikin kuvillani ja näin siinä kävi.

Naapurin koira räksyttää, kuten aina. Aloittaa jo aamu viidestä. Minullakin on koira, se ei räksytä. Minulla  on myös kissa, se on leikattu ja jo 20v. Pysyy kotona ei käy pissaamassa naapurin ikkunalaudat kuten naapurin kissat käy meillä. Ei tuo vanha Lady jaksa enää pitää niin kiinni reviiristään. Täällä on melkein joka talossa kissa, ja ne on aina jossain muualla kuin kotona.

Tänä aamuna kun heräsin tuon koiran räksytykseen, mua otti pääähän. Olen ihan tarpeeksi väsynyt kun ei saa kunnolla nukuttua. Niin olisi ollut kiva nukkua vielä hetki. Koira räksyttää joka aamu kello viisi. Se on räksyttänyt jo 6v. Se räksyttää koko päivän kun on ulkona.

Kun on tarpeeksi väsynyt alkaa ärsyttämään kaikki ylimääräiset räksytykset, ei vaan jaksa kuunnella. Mulla on ollut jokunen koira, mikään niistä ei räksyttänyt.

Tämä aamu ei ole kaikista parhain. Mutta iloinen päivä. Poika täyttää 13 ja teen kohta kakun. Sekin heräsi liian aikaiseen tuohon räksytykseen, ja sillä on ihan tarpeeksi pitkä päivä bussi lähtee kouluun ennen seitsemää ja on ennen kolmea iltapäivällä takaisin, tänään vain 6 tuntia koulua, huomenna 8.

Teki mieli soittaa äidille ja parantaa taas maailmaa, en soittanut. Ei häntä ole enää, ikävä kaivaa sisuksia. Pitäisi soittaa papille että mitä hän puhuu hautajaisissa. En tänään, ehkä huomenna...ehkä..

Maisema on tänään tämä, huomenna ehkä toinen. Tässä istuessa ikkunan takana paistaa aurinko, se luo uuden sävyn maisemaan..


Kommentit

 1. Ikävää tuollainen, ettei eläimiä oteta sisään, jos ne tekevät naapureille kiusaa.
  Minä olen tuskaillut kolmen naapurin kissan kanssa. Syötän pikkulintuja ja kolme kissaa niitä vaanii päivät. Kevät on kamala, koska varastomme nurkka ja auton renkaat pitää tietenkin merkata reviirinrajaksi ja olohuoneemme ikkunan alla on jonkun kissan vessa kesät talvet. Rakastan eläimiä, mutta nämä kolme lurjusta katoavat heti pihaltamme kun ilmestyn ikkunaan. Tietävät, että olen raivoissani.

  VastaaPoista
 2. Minulla on yksi koira, ei paljon räksyttele, mutta saan melkein paniikkikohtauksen joka kerta, kun se kuulee jotain ja yhtäkkiä alkaa haukkumaan. Vaikenee kyllä kun komentaa. Mulla on neljä kissaa, en tiedä mihin merkkailevat ulkoillessaan. Ei ole tullut viestejä asiasta. Lintulaudoilla eivät käy, ainakaan omilla. Lenkillä kävin,kun oli niin kaunis ulkoiluilma. Nyt voi alkaa kohta miettimään mielenmaisemia teemakuuhun. Minun poikani syntymäpäivä on huomenna. Alunperin se olisi pitänyt olla 18.3, mutta hänpä ponkaisi maailmaan vähän ennen aikojaan.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut pojalle!

  Tuo tunne, että soitanpa ja sitten muistaa, että ei voikaan,se tuntuu musertavan yksinäiseltä. Voimia!

  VastaaPoista
 4. Onnea nuorelle pojalle! Voi noita räksyttäviä koiria kun pitävät valveilla, kauan oletkin räksytyksestä kärsinyt. Tosi hieno kuva ja käsittely. Mukavaa maaliskuuta!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?