Mahtava Hoitoturve arvonta, lue lisää!Sain aivan mahtavan arvontapalkinnon. Eli selkäturvehoito tai tuotteita lahjakortin jonka arvo on 50€!!!! Ellet pääse paikanpäälle Ähtäriin voit valita tuotteita.

Eli kerron lisää tästä hienosta hoitavasta turpeesta. Tämä kopioitu suoraan LEHTOPEAT sivuilta, joka tämän upean arvontalahjan antaa.

Puhdas suomalainen luonnontuote

Lehtosuon Hoitoturve on puhdas suomalainen luonnontuote, joka nostetaan suosta ilman raskaita koneita koostumuksen rikkoontumisen estämiseksi. Hoitoturpeeksi hyväksytään vain paras raaka-aine. Välittömästi noston jälkeen turve jauhetaan erittäin hienoksi massaksi. Turpeesta ei poisteta eikä siihen lisätä mitään; vain maatumattomat puunpalaset seulotaan massasta ja siten varmistetaan turpeen tasainen laatu.
Hoitoturpeen terapeuttinen vaikutus perustuu sen sisältämien biologisten ainesosien aktivoivaan vaikutukseen sekä syvälämpövaikutukseen. Turpeella on erittäin hyvä lämmönsidontakyky. Turve on säilynyt jopa tuhansia vuosia suossa hapettomissa olosuhteissa, missä bakteerit eivät menesty.
Tärkeimmät terapeuttiset aineet ovat humushapot (28,5%) sekä fulvohapot (10%). Lisäksi turve sisältää monia ihoa hoitavia aineita, kuten rautaa, kuparia, magnesiumia, mangaania ja sinkkiä.

Terapeuttinen vaikutus

Turpeen vaikutus hoitotapahtumassa perustuu sen sisältämiin bioaktiivisiin ainesosiin. Tärkeimmät vaikuttavat ainesosat ovat humushapot ja fulvohapot, joilla on kyky tunkeutua ihon läpi ja vaikuttaa sananmukaisesti pintaa syvemmältä. Niillä on myös kyky poistaa elimistöstä kuona-aineita. Turve sitoo tehokkaasti lämpöä, joka pysyy muuttumattomana pitkään.
Turvekylvyn korkea lämpötila kiihdyttää verenkiertoa ja aktivoi aineenvaihduntaa. Se sitoo reumatekijöitä ja kuona-aineita, parantaa hormonitoimintaa ja solujen uusiutumista. Hoitoturve sopii kaiken ikäisille. Sillä ei tunneta allergisoivaa vaikutusta. Kehon ylikuumenemisen johdosta suositellaan kuitenkin varovaisuutta sydän- ja verenpainetautia sairastaville. Myös raskaana olevien on syytä noudattaa varovaisuutta. Emme suosittele kokovartalohoitoja, mutta paikallishoidot sopivat hyvin niin sydän- ja verenpainetautia sairastaville kuin raskaana olevillekin. Hoitoturve on kasviperäinen tuote, joka sisältää vapaita estrogeenejä.


Ja muuten suosittelen!  Itseään kannattaa hoitaa ja mikä sen parempaa kuin juuri luonnollisella tavalla. Itse kannatan luonnontuotteita, biotuotteita ja luonnonkosmettiikkaa.


Eli osallistua voit näin :

1. Olemalla lukijani tai liittymällä lukijakseni = 1 arpa.

2. Jakamalla tämän arvonnan omassa blogissasi tai facessa, jos molemmissa = 1+1 arpa.

3. Sekä myös liittymällä lukijaksi tuonne yrttiblogiini tässä linkki klikkaa
     = 1 arpa

4. Blogipolun ja Blogit.fi seuraajat saavat myös 1 arvan.

Eli voit saada 5 arpaa itsellesi ja tämä on sen arvoista. Muista kommentoida kuinka monella arvalla olet mukana!

Turvehoito on todella mahtava kokemuksena ja sen vaikutuksen voi vain itse kokea henkilökohtaisesti. Eli luonnonllista itsensä hoitoa mikä sen parempaa!!

Suoritan arvonnan 2viikon päästä eli sunnuntaina 1.5.16 ja muistakaa jättää anonyymit sähköposti os. että jos voitto osuu löydän teidät.  Eli minä en jaa tuotteita vaan saatte lahjakortin!.

Yhteisarvonta näiden kahden blogini kanssa! 

Jatkossa tulee arvontoja lisääkin ja asiaa luonnontuotteista. Yrttiblogissani enemmän näitä aiheita, täällä muuta mukavaa. Pysy siis kuulolla!


Yhteistyössä LehtoPeat.Kommentit

 1. Onko tämä arvonta yhteinen blogiesi kesken, vai onko tällä puolella omansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos osallistumisesta ja kun tulit lukijaksenikin. Tämä on yhteinen molempien blogieni kanssa, laitan selvennyksen blogeihini.Tein myös tänne kun enemmän lukijoita,seuraajia, tuo yrtti niin uusi vielä.Mutta jatkossa myös täällä on enemmän muutakin ohjelmaa kuin taidetta, tai ainakin siihen liittyviä :)

   Poista
 2. Uuh, turve on minulle vielä ihan tuntematon luonnontuote, tai siis omakohtaisesti kokeilematon. Kiinnostus on kuitenkin suurta, ihan jo pelkästään pintaverenkierron virkistäjänä varmasti toimiva juttu. Mukana kahdella; olen lukijana täällä pääblogin puolella sekä laitoin linkin oman blogini sivupalkkiin.
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun tulit mukaan ja onnea arvontaan :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos kun tulit mukaan, eli yhteensä sinulla 2 arpaa. Toivottavasti viihdyt blogeissani.:)

   Poista
 4. En ole ennen kuullutkaan blogistasi, mutta nyt näin jonkun toisen blogin sivubannerissa blogisi. Liityin lukijaksesi kuin yrttiblogiin. Kahdella arvalla mukana
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun liityit. Samalla systeemillä minäkin löydän muita blogeja ja huomaan että ahaa onkin kiva :)

   Poista
 5. Moikka ja kahdella arvalla mukaan monempien blogisi lukijaksi lityin. Uusia olivat tätä ennen minulle. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit mukaan,toivottavasti viihdyt :)

   Poista
 6. Mukaan arvontaan kahdella arvalla :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ihana hemmottelupalkinto. Ilomielin mukana arvonnassasi

  VastaaPoista
 8. Kävin täällä ja sitten eksyin toisiin blogeihisi, niitähän riittää:) Unohdin tulla takasin varaaman kahta arpaani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääasia että löysit takaisin,ehkä teen kartan..tai ehkä vähennän pari blogia pois..mutta kun aiheita on niin monia joita teen..minkä yhdistäisi ettei ole sekavaa..hmmm pitää miettiä :)

   Poista
 9. Mukaan kahdella arvalla!

  tvoitto@gmail.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?