Siirry pääsisältöön

Käsintehtyä kosmetiikka myös täällä :)


Täytyyhän tätä nyt täälläkin mainostaa eikä vain tuolla yrtti ja muu tohina sivullani.
Sain nyt pienen erän kokeeksi tätä käsintehtyä kosteusvoidetta. Ja tulipahan huomattua että kosteusvoide on hyvä palaneelle iholle. Vaikka kuinka rasvasin eilen suojakertoimella suuri niin kaula paloi. Olin koko päivän Berliinissä jossa oli suuri ilmailualan show. No olihan siellä kymmeniätuhansia muitakin ja kuuma. Ainakin 28 astetta ellei enemmänkin.

Tätä rasvaa tuli kokeiltua siihenkin vaivaan heti kun pääsin kotiin. Ja tuntui hyvälle. Palaneelle iholle laitoin ihan perusrasvaa karitevoi ja manteliöljy. Muitakin kosteusvoiteita on, mutta käy katsomassa kotisivuillani ja tuolla toisessa blogissa.

Ja instassa on sitten niitä ilmailukuvia jokusia. Oletko instassa?

Täytyy sanoa että kerrankin ja hyvällä omalla tunnolla mainostan tuotteita joista itsekin tykkään. Ja mukana on muuten rasva joka on kiinteä ja sopii siten lentokoneen käsimatkatavaroihinkin, minulle ainakin hyödyllinen. Monesti reissaan suomen ja saksan väliä vain käsimatkatavaroilla.

Jos innostuit kokeilemaan, ostamaan niin tietoa on noilla sivuilla.

Nyt oli mainos mutta hyvästä asiasta :)

Kommentit

 1. ooh mitä ihanuuksia. Katselin myös korujasi. Kun ehdin käyn uudelleen, kun oli niin mielenkiintoisia voiteita ja kauniita koruja :-) Halirutistus <3

  VastaaPoista
 2. Hyvät raaka-aineet, varmasti hyvä voide.
  Kauniita uniikkeja koruja ja paljon muutakin mielenkiintoista on sivuillasi. :)

  Täällä ei enää aurinko polta. Sää muuttui viileäksi ja pilveileväksi.

  Insta on jäänyt aikeeksi, kun aloin rajoittamaan netissä oloani.

  Mukavaa tohinaa ja kesää Sinulle!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!