Siirry pääsisältöön

KuvaKäs-haaste Punainen


Johan loppui meilläkin satamasta! Eli käänsin sateenvarjon toisinpäin :) Hellettä nyt 30 asteeseen joten kyllä tarkenee ja pääsee taas pihahommiin, tosin maa on inhottavan märkää.

Näillä kuvilla osallistun KuvaKäs-haasteeseen joka on Inspiration blogissa.

 
 


Ah ihana punainen lukutuolini. Se oli käytössä jälleen kun vettä satoi ja kirjat kutsuivat huutaen luokseen. Luen siis joka käänteessä missä en tee jotakin muuta. Jalat rahille ja hyvää juotavaa sille varattuun paikkaan ja elämys voi alkaa :)

Aihe oli siis Punainen:)
Kommentit

  1. Punainen onkin ihanan pirteä väri niin sisustuksessa kuin muutenkin. :)

    VastaaPoista
  2. Hauskat kuvat.Punainen onkin yksi väri josta tykkään,vaan sävyn on tietysti oltava oikea.

    VastaaPoista
  3. Ihania punaisia kuvia! Kiitos osallistumisesta. Tämä antaakin sinulle myös yhden arvan heinäkuun kuukausiarvontaan. Se on kiitokseni aktiivisuudestasi. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!