Lomailtu ollaan ja arki häämöttää


Lomalla saa olla kuin ei huolista tietoakaan...vapaana "lentää" ja haaveilla. Ajettiin melkein 2000 kilometriä, kolme eri satamaa, laivaa ja jokunen maa. Syötiin liian hyvin ja nautittiin elämästä. Kuten loman kuuluukin mennä. Vaikka laivojen taso olikin erilainen, ruoka oli HYVÄÄ! On ihanaa istua seisovaan pöytään ja nauttia erilaisista herkuista. Olla vaan ja rentoutua hyvän kirjan parissa, tosin kerkesin vain kaksi kirjaa lukemaan koko loman aikana, mitä ihmettä teinkään..no kaikkea muuta :)
Ihana hymy oli meitä vastassa eläintarhassa, poikettiin pikaisesti Eskilstunassakin Ruotsissa ja kun tämä tervehti oli pakko jo itsekin hymyillä vaikka sää ei ollut kovin ihana, tihutti vettä.


  

Poikani eräs harrastus on liidokit ja kauko-ohjattavat lentokoneet. Hän on ollut jopa Saksan mestaruuskisoissa mukana ja rakentelee näitä itsekin. Olihan tämä mukaan otettava reissullekin ja kyllä paikkoja löytyy missä voi lennättää. Ja Enkulille terkkuja luin että miehesi harrastus myös!! :)


Toki kerkesimme koti suomeenkin ja siellä saimmekin nauttia olosta, hyvästä seurasta ja hyttysistä, vieläkin patit muistuttaa kutinallaan.. Vesi oli kylmää, sanoivat, en ollut uimassa, kuvassa enoni mökkirantaa. Mikään loma ei kestä ikuisuutta, vaan on aina haikeaa se lopettaa. Arki edessä, siivoomiset, tavara paljouden järjestelemiset paikoilleen ja muut hommat. Kasvihuone pursuaa..synttärit pitäisi huomenna saada aikaan, 20 henkeä tulossa, ruokaa jne ja ehkä ensi viikolla kerkiin muidenkin blogeihin kommentoimaan.

Mutta kotona ollaan :)

Tänään haettiin meille tyttökissanpoikanen ja siinä omat juttunsa.Vanha kissamme 23vuotias siirtyi jo ikiuneen ennen loman alkua.

Nautitaan kesästä, vielä sitä riittää ja terveisiä kaikille!!Kommentit

 1. Paljon olette ehtineet nähdä ja kokea lomanne aikana.
  Ja uusi kissaneiti!!

  Leppoisaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Loma on aina ihanaa.kesä jatkuu kotonakin.Tervetulo myös blokimaailmaan.Hyvää jatkoa sinun kesääsi.

  VastaaPoista
 3. Oikein mukavaa kesän jatkumista ja synttäreitä.
  Lomat ja reissut on sellaisia, jos eivät ajallaan lopu, niin ei voi aloittaa uuttakaan.

  VastaaPoista
 4. Hih, mikä hymy :-) Kivoja lomakuvia. Kaikki hauska valitettavasti päättyy aina liian pian.
  Ikäväkin varmaan jää läheisiä, mutta ihmeen hyvä on kotiinkin tulla :-) Vai mitä?
  Suru kun vanha kisuli poissa, mutta uusi lievittää ikävää. Mukavaa ja aurinkoista heinäkuun jatkoa :-)

  VastaaPoista
 5. Voi!!! miten suloinen alpakka. Ihanan ihana pörröpää! :) Kaunis lokkikuva.

  VastaaPoista
 6. Virkistävän ja rentouttavan loman olette viettäneet, kotiin on silti mukava palata. Kaikista odottavista töistä huolimatta. Minulla on lomapäivät vasta edessä, heinäkuussa onkin kaikki vapaat olleet täynnä puuhaa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?