Siirry pääsisältöön

Kliivian nuppuja

Tämä kliiviani on kyllä ollut niin huonolla hoidolla kun olla ja voi ja minulla on näitä 2 kappaletta. Molemmat ovat parvekkeella jossa ollut nyt viimeviikkoina melkein 40 astetta ja nämä alkoivat molemmat nyt kukkimaan! Ja jossain sanottiin että tämä palkitsee huolellisen hoidon komeella kukinnallaan :) Tässä kuva toisesta.

Nyt alan tekemään uusia kuoseja kun haluan uudet tyynynpäälliset itselleni ja tietenkin omasta kankaastani mieluummin.  On tässä hommaa kun niin moni asia kiinnostaa, mutta minkäs itselleen voi. Haasteisiin ei meinaa nyt aika riittää, ehkä sitten taas syksyllä enemmän kun saa pihan talviteloille...vielä on kesää onneksi ja mä hukun tomaatteihin :)

Tervetuloa uudet lukijat, se vasta on ihana asia! Ei tarvitse itselleen kirjoitella. Kommentointini on myös jäänyt vähiin, mutta yritän taas parannella tapojani.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille tasapuolisesti ja tähän eräs mietelmä loppuun..


" Wer ein Herz für Schönheit hat, findet Schönhait überall"  Gustav Freytag
Kommentit

 1. Sinulle myös..jooppa ei välillä tiedä mitä tekisi kun moni asia kiinostaa.Täytyy silti myös rauhoittua ja rentoutua ja nauttia kesäsätä.Kivat kukan nuppuset.

  VastaaPoista
 2. Kliivia on upea kukkiessaan, lehdetkin hienot. Muista nauttia kesästä myös rentoillen :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis nuppu!

  Huh hellettä, siellä tarkenee.
  Täällä on tänään satanut tosi paljon, kadulla vettä valtoimenaan.

  Mukavaa sunnuntaita Sinulle! :)

  VastaaPoista
 4. Kliivia on kaunis kukka. Juu, homaa on riittänyt, blogaaminen vähän hiljaista, nyt nautitaan kesästä!

  Mukavaa huomista keskiviikkoa :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!