Siirry pääsisältöön

Digitaalinen maailmani

En maalaa pelkästään pensseliä käyttäen tai kynällä. Vaan teen myös hiirellä tai piirtolevyllä "maalauksia". Nämä digitaaliset maalausket yleensäkin ovat sydäntäni lähellä. Nämä ovat vapaata virtaa, tulee mitä tulee..ajatuksista vapaata. Näitä on minulla paljon tehtynä ja joskus aina laitan esille, kuten tänään myös tänne toiseen blogiini jossa yleensä on vain valokuvia jne. Taiteeni on erikseen. Mutta onhan nämä myös osa minua ja Hetken välähdyksiä elämästäni.


Eivät nämä mitään helppoja ole tehdä, aikaa kuluu je hermotkin menee välillä kun ei saa sellaista kun haluan. Mutta sitten anna käden ohjata hiirtä tai piirtolevyn kynää ja sieltä alkaa syntymään jotakin. Eriohjelmilla vielä tehostan värejä tai piirrän lisää.


Näissä Digitaalisissa on enemmän vapautta olla ajatuksista vapaa, muuten olisin kokonaan maalissa jos pensselillä tekisin :)

Mukavaa viikkoa kaikille, ollaan yhteyksissä :)

Kommentit

 1. Upeat kuvat ☺ Ensimmäisestä tuli heti mieleen vedenalainen elämä ♫
  ♥:mellistä viikon alkua Sinulle Esther ♥

  VastaaPoista
 2. Ovatpa nämä upeita! Kivaa luovaa viikkoa Esther!

  VastaaPoista
 3. Upeat kuvat Piti kertoa että ihanan tuntuiset ne kosteusvoiteet jotka voitin sinun arpajaisista kiitos. Mukavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 4. Ihania värikkäitä voimallisia töitä molemmat.
  Hyvää viikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 5. Tuo ylin sykähdyttää väreillään. Digitaalinen siveltimesi tekee voimakasta jälkeä.

  VastaaPoista
 6. Ihanat ja todella voimaannuttavat työt.

  VastaaPoista
 7. Kauniita ovat, jotenkin ne elävät koko ajan!

  VastaaPoista
 8. Hienoja kuvioita ylimmän väreistä pidän. Diginä syntyy suttaamatta, mutta aikaa vierähtää paljon tehdessä, tiedetään!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!