Siirry pääsisältöön

PurkkivoimaaTykkään erilaisista purkeista ja nämä kaksi ovat niistä pienimmät. Kokoa vähän reilu tulitikkuaski ja ikää ylimmällä on vaikka kuinka paljon.  Molemmissa on tulitikkuja , se mitä niissä on alunperin ollut en tiedä. Mutta nämä ovat sellaisia hypisteltäviä. oli vanhemillanikin jo 30vuotta..minulle tunnearvoltaan tärkeä.

Alimpaan on liimattu kiiltokuvia. Eli ihan tavallinen pieni peltipurkki. Vanha tämäkin. Minulle arvokas muisto, pieni ja vaatimaton mutta arvoltaan suuri.Keräätkö sinä purkkeja? Tai mitä yleensä keräilet? Loppuun pieni runo..


Pieni, vaatimaton olet kuoreltasi
suuri arvoltasi
kuljit teitä monia
matkoja vaikeita, helppoja

se mitä jäi jälkeesi
on käsissäni kylmää metallia

mutta sisältö
sytyttää roihun

-eh-
Kommentit

  1. Suloiset pikkupurkit. Minä en oikeastaan keräämällä kerää mitään muuta, kuin Heinä-astiastoa. Sitä onkin jo kaapit puolillaan ja viimeisimmät löydöt ovat minulle tyystin entuudestaan tuntemattomia, nimittäin espressokupit! Kameleita ja afrikkalaisia esineitä (naamareita ja villieläimiä sekä naispatsaita) meillä on useampia myös, mutta en sillai kerää, että kaikki olisi pakko saada. Päinvastoin.

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniit pienet purkit. En nykyään kerää mitään. Viime muutossa tuli siivottua kaikki ylimääräinen pois, joidenkin tavaroiden hävittäminen kaduttaa. Tunne arvoa on monissa tavaroissa, joten ovat rahaa arvokkaamat. Kaunis runo!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mahtava vuosikalenteri ja muistio 2018 MujaKa.!

Eikö sinulla vielä ole tätä?? Nyt pian tilaamaan sillä ei näitä montaa ole ja  kaupoista ei löydy.  Haluatko erilaisen mutta silti kätevän kalenterin itsellesi?

Tämä on tehty rakkaudella ja luovuudella, monien kyynelten kautta ja hampaitten kiristelyn kautta ja tulos on kuten pitääkin olla, upea! Tässä on mietelauseita, puuhaa, päiväkirjaa, värittämistä, muistiota, kalenteria, mitä vielä tarvitset, sen voit tehdä kirjaan itse! Ja kirjoittamisesta huolehdit sinä!

Minulla tälle on paljon käyttöä jo odotan malttamattomana että pääsen sivuja täyttämään!

Tämä on MujaKa 2018, Muistio ja Kalenteri 2018, A5 kokoa ja pehmeäkantinen.

Saat tämän minun kauttani hintaan VIELÄ 12,50 + postit.  Postitus sieltä Suomesta ja tilinumero tulee näppärästi meilissä.
Ja tämä on myös upea lahja, sillä jouluhan jo lähestyy!

Ota yhteyttä!! Ja  pääset täyttämään tyhjät sivut, kohdat omilla jutuillasi.

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!