PurkkivoimaaTykkään erilaisista purkeista ja nämä kaksi ovat niistä pienimmät. Kokoa vähän reilu tulitikkuaski ja ikää ylimmällä on vaikka kuinka paljon.  Molemmissa on tulitikkuja , se mitä niissä on alunperin ollut en tiedä. Mutta nämä ovat sellaisia hypisteltäviä. oli vanhemillanikin jo 30vuotta..minulle tunnearvoltaan tärkeä.

Alimpaan on liimattu kiiltokuvia. Eli ihan tavallinen pieni peltipurkki. Vanha tämäkin. Minulle arvokas muisto, pieni ja vaatimaton mutta arvoltaan suuri.Keräätkö sinä purkkeja? Tai mitä yleensä keräilet? Loppuun pieni runo..


Pieni, vaatimaton olet kuoreltasi
suuri arvoltasi
kuljit teitä monia
matkoja vaikeita, helppoja

se mitä jäi jälkeesi
on käsissäni kylmää metallia

mutta sisältö
sytyttää roihun

-eh-
Kommentit

  1. Suloiset pikkupurkit. Minä en oikeastaan keräämällä kerää mitään muuta, kuin Heinä-astiastoa. Sitä onkin jo kaapit puolillaan ja viimeisimmät löydöt ovat minulle tyystin entuudestaan tuntemattomia, nimittäin espressokupit! Kameleita ja afrikkalaisia esineitä (naamareita ja villieläimiä sekä naispatsaita) meillä on useampia myös, mutta en sillai kerää, että kaikki olisi pakko saada. Päinvastoin.

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniit pienet purkit. En nykyään kerää mitään. Viime muutossa tuli siivottua kaikki ylimääräinen pois, joidenkin tavaroiden hävittäminen kaduttaa. Tunne arvoa on monissa tavaroissa, joten ovat rahaa arvokkaamat. Kaunis runo!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?