Siirry pääsisältöön

Teemakuu, kesä-heinä-elokuu 4/6


Tällä kertaa aiheena on kauhu. Älä mene yksin yöllä hautausmaan lähelle...Taitaa tulla kiire itselle näiden kanssa, vielä on aikaa mutta aika on kortilla :)
Kommentit

 1. Upea tuo kansikuva, kesti hetken ennen kuin hahmotin nuo kaksi kasvoa, mielenkiintoisen kuvan tunnusmerkki!

  VastaaPoista
 2. Aika pelottavat, mutta mielenkiintoiset kannet.

  VastaaPoista
 3. Hui, mutta on voimalliset työt ♥

  VastaaPoista
 4. Upeat kannet. Mielenkiintoiset, moniulotteiset ja hätkäkädyttävät kannet. Ihanaista viikonloppua <3

  VastaaPoista
 5. Kannet jo kertovat kauhusta, upeat ovat! Novelleita tuonpuoleisen kuolemansaleista, kuulostaa tosi mielenkiintoiselta.
  Ja kas, alla Leopoldkin on jo päässyt kansiin ast!

  VastaaPoista
 6. Hienosti kannet istuu yksiin kirjan teeman kanssa.
  Räiskyvä toimintaa henkivä kirja.

  VastaaPoista
 7. Hienot kannet jännityskirjalla. Tätä kirjaa ei ehkä kannattaasi luken iltalukemiseksi, päivällä ei ehkä pelottasi niin paljon.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!