Siirry pääsisältöön

Teemakuu kesä-heinä-elokuu 6 ja kollaasi
Teemakuun viimeinen vie meidät Itsehoidon saloihin. On muotia hoitaa itseään erilaisten opusten ohjeilla ja yrittää saada itsensä sopimaan muottiin ja näin siinä voi käydä kun liikaa yrittää.

Tämä on Kukkahatun itsehoito-opas jo edistyneille! Ei siis vasta-alkajille!!


"Tässä kollaasi Esther kustannuksen kirjasadosta tulevalle syksylle. On opasta yrttien syömisestä, matkustellaan sinne mihin kaikki haluaa, koska se on hienoa ja pitää päästä elvistelemään naapurille ja käydään tutustumassa uusiin naapureihin, niihin jotka eivät päiväsaikaan kotoaan poistukaan, mutta olemme heistä huolissamme sekä hoidetaan itseämme, kokemalla valaistuminen, kuten kaikki muutkin kokee. "

Kiitos Millin ja kiitokset kaikille kommentoijille, sekä teemalaisille eritoten että jaksatte aina käydä kommentoimassa ja vierailulla! Lukeminen kannattaa ja ensikerralla tehdäänkin sisältöä..muistakaa hengittää!!, no ei tehdä katsotaan mitä Millin on keksinyt!

Taiteillaan ja tervetuloa uudet mukaan!! Ei tämä ole niin vakavaa,vaan hauskaa!!

Sain papukaijamerkin!

Kommentit

 1. Hahhah, ei vasta-alkajille! Mielenkiintoinen opus Esther-kustantamolta!

  Onneksi olkoon, kirjavalikoima on niin monipuolinen ja herkullinen, syksyn best-sellereitä kaikki!

  VastaaPoista
 2. Upeaa tuotantoa Estheriltä. Heti tilaan kirjasi kun ilmestyvät.

  VastaaPoista
 3. Selvä markkinarako edistyneiden itsehoito-oppaalla, aloittelijana pitänee vain katsoa kaukaa.
  Mielenkiintoisia kirjankansia sinulla odottamassa sisältöä ;) Kesän meni kivasti kansia tutkiessa,niin paljon erilaisia teemalaiset keksivät.
  Onnitelut papukaijamerkistä!

  VastaaPoista
 4. Myyntilistan ykkösiä kaikki! Suuret Onnittelut hulppeasta kirjasarjan ideoinnista, ihan tässä meikäläinen on kauhusta kankea, kun näitä "kirjailijoiden teoksia" selaa.

  VastaaPoista
 5. Monipuolisia kirjoja on tarjolla, mitähän lukisin...kaikki kiinnostaa.
  Onnea värikkäistä upeista kirjoista!
  VastaaPoista
 6. No johan on mahtava kokoelma! Tuon viimeisen haluan erityisesti, tunnen itseni jo tarpeeksi edistyneeksi upotakseni sen pauloihin :) Upeaa!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!