Siirry pääsisältöön

Tervetuloa kouluun


Terveisiä kouluun kaikille, opiskelkaa hyvin että osaatte jotakin. Itsekin opiskelen koko ajan jotakin, tänään opiskelin pitkäjänteisyyttä ja hermojen täydellistä hallintaa. Nooh..onhan koulua vielä paljon jäljellä.

Olen ikuinen opiskelija sillä aina löytyy jotakin uutta ja kivaa jonka haluan osata, tai ainakin tietää ehkä jopa muistaakin. Sillä unohtelen jo asioita. Nyt opiskelussa on kansanperinteet ja muinaisjäänteet. Fossiilien perimä myös kiinnostaa sekä taiteen vaikutus muistiin.

Väreistä olen aina tykännyt. Keltaista ja lilaa ah mikä sointuvuus, en ole värisokea mutta ainakin löydän ne vaatteet helpommin muiden joukosta.Tänään päätin kokeilla jotakin dramaattista, sillä olen siinä kuulemma ehdoton ykkönen, draaman luomisessa.

Huumorini on ykkösluokkaa, ainakin omasta mielestäni ja muutenkin olen kiva peroona. Ihmettelen tosin miksi olen paljon yksin kun vitsejä lauotaan, ehkä he eivät vain ymmärrä minua, olenhan erilainen.

Erilaisuus kunniaan ja muistakaa että varmasti näytätte itsekin erilaiselta jonkun muun silmissä. Olemmehan kaikki omia yksilöitämme. No mutta minäpäs aloin nyt filosofoimaan, sekin mielipuuhaani ja puhun mielelläni, tosin muut eivät välttämättä ole samaa mieltä., ehkä toivoisivat että olisin hiljaakin välillä.

Olkaamme ystävällisiä kaikille ja muistakaa hymyillä, minulla huomenna hammaslääkäri ehkä sen jälkeen minäkin taas tirskautan pienen hymyn..ellen ihan itkeen rupee.

Se on moros..olen muuten Leonorda Lepona Leopoldin muusa eli sisko jos olette hänen sekopäisiä juttujaan lukeneet.


Muistakaa halailla ...

Kommentit

  1. Persoonallisuus on vahvuus!
    Mainio postaus, juu haliallaan!

    VastaaPoista
  2. Heh, niin minäkän välillä unohtelen ja olen toivoton nimissä..ne vain katoaa ja sitten hävettää, kun ei millään muista jotain, mikä ilman muuta pitäisi. Ikuinen opiskelija täälläkin, välillä on vaikeaa, kun niin monet asiat kiinnostaa. Uraminä haluaa kehittyä ja vapaa-aikaminä myös..aika on kuitenkin rajallista. Kivaa päivää!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

Mahtava vuosikalenteri ja muistio 2018 MujaKa.!

Eikö sinulla vielä ole tätä?? Nyt pian tilaamaan sillä ei näitä montaa ole ja  kaupoista ei löydy.  Haluatko erilaisen mutta silti kätevän kalenterin itsellesi?

Tämä on tehty rakkaudella ja luovuudella, monien kyynelten kautta ja hampaitten kiristelyn kautta ja tulos on kuten pitääkin olla, upea! Tässä on mietelauseita, puuhaa, päiväkirjaa, värittämistä, muistiota, kalenteria, mitä vielä tarvitset, sen voit tehdä kirjaan itse! Ja kirjoittamisesta huolehdit sinä!

Minulla tälle on paljon käyttöä jo odotan malttamattomana että pääsen sivuja täyttämään!

Tämä on MujaKa 2018, Muistio ja Kalenteri 2018, A5 kokoa ja pehmeäkantinen.

Saat tämän minun kauttani hintaan VIELÄ 12,50 + postit.  Postitus sieltä Suomesta ja tilinumero tulee näppärästi meilissä.
Ja tämä on myös upea lahja, sillä jouluhan jo lähestyy!

Ota yhteyttä!! Ja  pääset täyttämään tyhjät sivut, kohdat omilla jutuillasi.

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!