Siirry pääsisältöön

Geometrista taidetta 3

  Piirretty ensin valkoiselle paperille ja siitä lähtee...ylin alkuperäinen.


 Syksyinen puu....


Varisevat lehdet....

Tämä on jo liian kivaa leikkimistä eriohjelmilla :)Kommentit

 1. Tällä kertaa tykkään tuosta ylimmmästä eniten. Puhtaita, vahvoja värejä, kaunis sommittelu!

  VastaaPoista
 2. Oi kun onkin pirteät kuviot, niin raikasta ja suunniteltua. Muokatuista myös tykkään, eli syksyiset puut rapisevine lehtineen, toivottavasti ei oikeasti vielä rapise.

  Ohjelmilla on kiva leikkiä, tykkään myös.

  VastaaPoista
 3. Iloisia värileikkejä, kaikki hienoja. Eka on kuitenkin mieluisin, koska se edustaa eniten minun mielikuvaa geometrisesta taiteesta. Tosin onhan se tyyli paljonkin sallivampaa. Olen kai vanhakantainen :-D

  VastaaPoista
 4. Minä tykkään kaikista! Jokainen on hieno omalla tavallaan. Toisen olet nimennyt syyspuuksi, mutta minä näen siinä värikkään syyspeikon :-)
  Viimeisessä on hienoa liikettä.

  VastaaPoista
 5. Alin on eniten minun mieleeni, upeita ja kauniit värit!

  VastaaPoista
 6. Joku örkki keskimmäinen minustakin on :) Ylin ja alin suosikkejani, mutta taitava olet leikkimään!

  VastaaPoista
 7. Keväästä syksyyn värien loistoa.
  Ihanan värikkäät työt!

  Lupaavasti kevään hehkuva vihreys jo hehkuu. ;)

  VastaaPoista
 8. Upeaa leikkiä väreillä ja kuvioilla. Hienoja ovat kaikki, mutta ensimmäinen, alkuperäinen on silti suosikkini. Puhtaat selkeät ja kauniit kuviot. Taitavasti muokkaat kuvia :-)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne!! Taitaa tämä helle yli 30 astetta jo saada aivot sulamaan...no kohta viilenee!

  VastaaPoista
 10. Upeaa väreillä leikittelys. Ylin viehättää selkeydellään ja muokatuissa on iloista luovuutta. Tämä teema sopii hyvin digitaiteella leikkimiseen tai sanoisin mieluimmin digiluovuuteen.

  VastaaPoista
 11. tykkään tuosta alkuperäisestä eniten

  VastaaPoista
 12. Hienoja töitä olet tehnyt!
  Ylin on mulle mieluisin, mutta muutkin kyllä ansaisevat 9,9 arvosanan!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!