Siirry pääsisältöön

Meiltä terveisiä

Tämä kuva on viime kesänä otettu. Arvatkaa harmittiko kun unohdin tänä vuonna nämä laittaa. No yritän muistaa ensi vuonna paremmin. Kuvasin naapurin puolelta kun sinne niin mielellään nämä katsovat :) Olivat parhaimmillaan yli 4 metriä korkeet.Tämä taas maisemaa lähialueelta.  Täällä ollaan vuorten välissä. Jos haluaa mennä pidemmälle on aina ylitettävä vuoret joka suunnasta.  Tuolla on kyliä ja kaupunkia välissä mutta ei näy. Talvella ei niin kivaa. Täällä ei saa käyttää nastoja joten haastavaa ylittää noi. No ei ole kerta eikä viimeinenkään kun rekat tukkii tiet ja siellä sitten laittavat lumiketjuja.  Ja vaikka meillä ei olisikaan lunta, noilla vuorilla on. Kivaa työmatkaa.


Hyvää viikonloppua kaikille tasapuolisesti!
Kommentit

 1. Todella upeissa maisemissa asustelet.. työmatkat ei kuulosta kuitenkaan mukavilta.
  Hyvää viikonloppua myös sinulle:)

  VastaaPoista
 2. Hienoja nuo auringonkukat, osaat hoitaa hyvin. Sinulla on kyllä mahtavat maisemat, ihaillen katselen. Talvi ja sen tuomat liukkaudet kuulostaa vaaralliselta, miksihän ei nastoja saa käyttää. Turvallisia työ ym. matkoja liikenteessä. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sisko. Täälä on niin hirvee liikenne jo muutenkin, rekkoja ihan hirveesti ja jos kaikilla vieleä nastat talvella niin ei tietöistä tulisi ikinä loppua,kuluttavat jo nyt äkkiä kaikki asfaltit ym rikki Ja Saksa on kyllä kuuluisa tietöistään ja ruuhkistaan niiden takia.

   Poista
 3. Voi mitkä maisemat <3 Ja nuo auringonkukat...meillä kotilot pilasi minun istutukset..vain kaksi pääsi kukintavaiheeseen asti....

  VastaaPoista
 4. Auringonkukat ovat kyllä komeita ja niistä on iloa pitkään.
  Maisema on upea, mutta kuten kerrot, silläkin on varjopuolensa. Ruokapurkkien kanssa kun ei voi talveksi mökkiin piiloutua.

  VastaaPoista
 5. Upeita auringonkukkia. Olen ihaillut niitä myös työpaikan pihalla.
  Mahtavat on maisemat teillä. Talvella ehkä vaikeaa liikkua, mutta sulan maan aikana hieno paikka asua. Mukavaa viikonloppua :-)

  VastaaPoista
 6. Teillä on vielä ihan kesä!
  Upeita maisemia,mutta mua ei sais ajamaan ilman nastoja talvikeleillä. Oisin siis pirtissä koko talven :-D

  VastaaPoista
 7. Komeat auringonkukat. kurkottavat vuorten yli :)
  Noita maisemia katselen ihaillen, talvikelillä olisi nastat tarpeen.

  Mukavaa viikonloppua sinullekin.

  VastaaPoista
 8. Kyllä täytyy minunkin muistaa ensi vuonna kylvää auringonkukansiemeniä.
  Sinun auringonkukkasi ovat aivan uskomattomia :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!