Siirry pääsisältöön

Auringon"hattuja"


Terveisiä, hengissä ollaan vaikka fiilis ja motivaatio kateissa onkin. Ei siis ole mitään mielenkiintoa tehdä luovaa, ei synny niin ei synny siis maalailua tms. Runoilla kyllä jaksan ja tehdä kortteja, mutta muu on kateissa. Saas kattoo miten teeman käy, sitä en saisikaan ekaa kertaa valmiiksi, no aikaa on vielä.

En ole kunnossakaan ja reissussakin hiukan oltiin no se piristi ainakin, mutta arki kun häämöttää niin mikään ei suju..huoks!

En ole käynyt kommentoimassakaan, mutta kun saan itseäni niskasta kiinni ja pääkopan toimimaan palaan taas näppäimistön äärelle, kävin kyllä jo katselemassa hienoja töitä ja upeita postauksia. Piristäviä hetkiä! Ehkä tässä onkin syysmasennus menossa, en tiedä, ottaa kupoliin kuitenkin tämä sairastelu ja sen tuomat haitat arkeen.

Punajuuret muuten huutelee  jo siihen malliin pellolla että pitäisi tehdä jotain... mutta kun....


Nautitaan lokakuusta ja eilen oli meillä 18 astetta tänään 15, aurinko katosi johonkin. Tämä kuva ei ole oma vaan noita cco lisenssikuvia, tein siitä vaan kortin, eli muokkasin."elämän säteissä on tähtipölyä
siellä on tuhkaa

kasvavaa, nousevaa
maatuvaa

elämän säteissä asuu kulman takana suru
tai ilo, eiliset ja huomiset
tänään tämä hetki on läsnä, koskettavana

se vie ei kysy lupaa
siihen on sopeuduttava "


-eh-


(cco= luvallisia ilmaisia kuvia, myyntiin, mihin vaan saa käyttää ja ottaa.)


Kommentit

 1. Sanat ainakin näytävät soljuvan upeasti, hienoa että jotain syntyy sairastelunkin keskellä, paranemisia sinne!
  Säilöinkin juuri muutaman purkillisen punajuuria...maiskis.

  VastaaPoista
 2. Oi miten kaunis kuva ja runo! Paranemisia sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Sinulla olikin vauhdikas luova jakso takana. Nyt annat itsellesi aikaa vain olla ja kerätä voimia ja parantua! Teeman ehdit tehdä vaikka vähän myöhemminkin, sitten taas kun jaksat ja on inspikisä. Tsemppiä ♥

  VastaaPoista
 4. Joskus paistaa, joskus sataa
  maailma vaan pyörii samaa rataa!

  VastaaPoista
 5. Hyvä on kuunnella itseään, tehdä siihen tahtiin kun voimat sallii.
  Levollista oloa Sinulle!

  VastaaPoista
 6. Paranemista ja voimia sulle. Sairaus ja murhe ei katso aikaa milloin tulee. Luovuus ja taiteilu lepää kunnes sen aika on nousta. Hienon runon olet kirjoittanut.

  VastaaPoista
 7. Kaunis ja koskettava runo. Ei aina tarvitsekaan saada koko aikaa aikaan mitään. Voimahalit.

  VastaaPoista
 8. Onneksi sinulla on monta tapaa olla luova. Kun yksi katoaa, toiset saavat tilaa. Ja väkisinhän ei mitään synny, lepo ja tauot ovat välttämättömiä.

  Toivottavasti sairastelusi päättyy, samoissa ajatuksissa täällä itsekin. Mutta maltetaan ja ollaan kärsivällisiä.

  VastaaPoista
 9. Koskettava runo! Minulle tuli siitä mieleen, että jospa kyseessä onkin suru äitisi poismenon johdosta. Aina ei heti ehdi käsitellä kaikkea, kun on niin paljon käytännön asioita. Suru tulee sitten viiveellä.

  Sairauskin vie kyllä voimat, tiedän sen kesästä. Kesti kaksi kuukautta, ennen voimat palasivat ja silloinkin vain jotain tekemään, kaikki ei inspiroinut eikä kaikkea jaksanut.
  Voimia sinulle ja paranemisia!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!