Siirry pääsisältöön

Taikakuvat haaste, Lohtua Lokakuuhun

Taikakuvat haastaa Lohtua Lokakuuhun ja sitä tarvitaankin. Minulla kahvi ja suklaa. Herkkuja suomesta ja siilet saa väkisinkin suun vääntymään ylöspäin :)Ilman lukemista olisin kateissa, hukassa suorastaan. Kannoin suomesta lehtiä kun viimeksi kävin pikaisesti, ja kuvassa saksan lehtiäkin. Näistä saa inspiksiä, lähinnä asiaa nuo lehdet tällä kertaa, terveydestä, askarteluakin  ja kirjat vie ajatukset totaalisesti muualla...


Näillä mukana haasteessa...

Kommentit

 1. Minäkin luin ennen paljon ja paksuja kirjoja, nyt en enää kun silmät rasittuu liikaa. Kahvi ja suklaa on minunkin lohtua ja erittäin hyvää muuhunkin kipuun.

  Kiitos kun osallistuit! ja lohtua lokakuuhun :)

  VastaaPoista
 2. Oi, miten alkoi tehdä mieli suklaata! Olen muinoin, tosi muinoin, ollut töissä Hellaksen tietokonepuolella ja Hellaksessa oli tehtaanmyymälä, josta sai irtosuklaata kilon pusseissa. Silloin tuli syötyä loppuiän edestä, ei ihme että en voi enää syödä. Mutta mieli tekee edelleen, ihan vesi tippuu näppäimille ;-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olisi kyllä mieluisa työpaikka :)Kiitos UUna.

   Poista
 3. Suklaa onkin kahvin kans hyvää. Minä herkuttelen joskus laittamalla kahviin kaakaojauhetta ja lorauksen kermaa ja sekin on tosi nam ☺
  Mukavaa loppuviikkoa Sinulle Esther ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ma-te, pitääpä kokeille juomaasi :)

   Poista
 4. Yksi tuplapala hävisi, et huomannut mitään! Ethän? Tarpeeseen tuli :)

  VastaaPoista
 5. Nams, suklaa on makoisa lohtu. :)
  Ilman kahviakaan en taitaisi pärjätä.
  Tottuuhan sitä kyllä ilmankin olemaan.

  VastaaPoista
 6. Makoisan näköinen asetelma.. ovat kyllä hyviä lohdun tuojia♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!