Siirry pääsisältöön

Ensimmäinen kynttilä..

Minun ensimmäinen adventtikynttilä täällä blogissa on lahjastani joka sain. Halusin tehdä tästä postauksen vaikka antaja sanoikin ettei tarvitse. Mutta tämä on minun tapani kiittää ja blogissani on esillä taidetta. Tämä on myös aivan ihanaa, hempää taidetta joka saa hyvälle mielelle. Aina on tilaa kiitokselle!
Paketissa oli paljon ihania kortteja, pari magneettia ja kaksi kalenteria. Minulla on monia kalentereita joihin kirjoittelen aiheiden mukaan ja tämä vuosikalenterikirjanen on kätevä olla ulkona mukana ja siihen pääsee yrttini, kasvimuistiinpanoni. Se mahtuu hyvin taskuun kokonsa puolesta. Tosi näppärä sanoisin juuri tarkoitukseeni.

Kiitän lahjan antajaa :)


Toivotan kaikille tasapuolisesti hyvää ensimmäistä adventtia. Olohuoneessa on myös oikea askartelemani adventtikynttilätarjotin, siitä kuvia myöhemmin. Instassa se jo olikin esillä jos joku minua siellä seuraa.

Lähden kohta joulumarkkinoille, suussa sulaville herkuille ja glögille, ehkä pari nyssykkääkin tarttuu mukaan...

Kommentit

  1. Olet saanut hienoja lahjoja. Näistä on iloa pitkään.
    Tunnelmallista adventti-iltaa :-)

    VastaaPoista
  2. Tosi hienoja lahjoja olet saanut. Kiitos ja hyvää adventtia sulle myös!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!