Siirry pääsisältöön

Mystiset pienet taideteokset...

Sain Enkulilta mystiset pienet ATC- taideteokset perjantaina ja arvatkaa ovatko parempia luonnossa...Ovat!! Todella upeita,  mystisiä, hypisteltäviä ja tukevalle pohjalle tehtyä taidetta.
Hänellä on kuumavahauksen salat käsissäään. !
Minun on vasta matkalla hänelle kun sattui kaikkea viimeviikolla, enkä saanut tehtyä mitä piti mutta posti kulkee toivotaan nopeaan!

Ja mukana oli myös ihania piristäviä juttuja kuten alla näkyy. Arteet lisääntyvät ja siitä olen kiitollinen!!
Tämä vaihto piristi kyllä mieltä! Meillä sataa nyt räntää maahan asti joten maakin on jo valkoinen jossain kohtaa....talvi tulee :)


Pahoittelut kuvanlaatu ei tee oikeutta korteille.Kommentit

 1. Kuumavahatyöt ovat kyllä ihan omaa luokkaansa! Upeita!

  Minäkin sain postiin pitkästä aikaa kortteja. Kunhan isän-päivästä selvitään, vaihdetaan mekin, joohan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihdellaan vain ,kun vaan saan niitä tehtyä :)

   Poista
 2. Onpa kiva, että olivat mieluisia. Tykkään tehdä mehiläisvahatekniikalla kaikkea pientä. Tänään laitan blogiini 9 ikkuna on-korttiani

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!