Siirry pääsisältöön

On ikkuna...Teemakuun kollaasi 3


On ikkuna....tähtiiin

toivon tähti ikuinen
vailla huolta ja murhetta
sen sakaroiden mitta
on kaikkien saatavilla

sen näkee öisin taivaalla
valossa auringon se loistaa

sen voima on suuri
vieden eteenpäin aina
sitä on hyvä katsella
se antaa toivoa

-eh-Tälläinen ikkuna tällä kertaa. Toivon ikkuna se tärkeä meille kaikille.Ja pieni palanen missä itse menen, minulle aloitettiin tai pistän lähinnä sen itse solunsalpaaja, sytostaatti sarjaan kuuluva suominimellä Metoject hoito tähän nivelpsoriin joka siis leukaluissani jyllää ja tuon lääkkeen ikäviä sivuvaikutuksia on mm pahoinvointi joten sekin jyllää nyt kivasti, ja tätähän nyt sitten jatkuu jonkun aikaa joten paljoa ei olo anna myöden tässä koneella istua. Ettette ihmettele jos en kommentoi. Kivut vie vaateriin kun pää ei kestä, mutta jos tästä on apua niin se hyvä.
Olen tehnyt varastoon postauksia ja ne tulee ajallaan esille, itse en juurikaan tee nyt mitään. No tämä joulu on sitten erilainen, olisi se muutenkin.

Eihän tämä kuulu teemaan mitenkään mutta näin tieto tulee muillekin jotka teemassa on mukana, kun ja jos minua ei täällä näy.

Palaillaan ystävät!! Hiljaa hyvä tulee ja periksi ei anneta! :)

Kommentit

 1. Toivon tähteäsi tarvitaan nyt siis erityisen paljon. Hienoa että juuri sinä itse olet toivon tähtesi ja runosi luonut.

  En ole koskaan kuullut, että psori voi mennä myös leukaluihin. Tietysti nivel kuin nivel, mutta erityisen harmillinen paikka. Itselläni nivelkivut polvissa, niskassa ja muissa nivelissä, mutta ei noin pahana kuin sinulla.
  Toivon tähti ja enkelit pitäkööt sinusta huolta; pyydän enkeleitä välittämään voimaa ja uskoa huomiseen, toivoa paremmasta.
  Olet mielessäni rakas Esther :-)

  VastaaPoista
 2. Toivon tähteä me kaikki tarvitsemme, joten tähti-ikkunasi on hyvin ajankohtainen ja kaunis, niin myös runosi. Toivotaan, että hoito tehoaa ja kivut kaikkioaa sen jälkeen. Pikaista paranemista paranemista sinulle.

  VastaaPoista
 3. Toivon tähti loistakoon sinulle, helliköön sinua, parantakoon lempeillä säteillään.

  VastaaPoista
 4. Kaunis tähti!
  Toivon tähden tuovan apua, että vointisi parantuisi. Voimaa Sinulle!

  VastaaPoista
 5. Toivon tähti tuikkii sulle voimaa. Periksi ei änneta.

  VastaaPoista
 6. Tähtesi on kaunis ja loistava, toivon että se antaa sinulle voimia vaikea sairauden aikana ja parantaa säteillään sinut terveeksi. Kaunis on runosi:)

  VastaaPoista
 7. <3 Kaunis runo!<3
  Jotain kivaakin, sillä nimesi oli onnettaren suosikki.:) Lattaisin sulle Fazerin sinistä tulemaan, joten lähetätkö mulle yhteystietosi sähköpostiini: mansikkatilanmailla@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Ihan runo ja ikkuna!
  Toivon tähtesi loistakoon sinulle voimaa ja tervehdyttää sinut säteillään. Olet ajatuksissani ♥Esther!

  VastaaPoista
 9. Kivun kanssa on mahdoton elää, toivon tähteä tarvitaan, sen sakaroihin tartutaan ja toivotaan parannusta.

  VastaaPoista
 10. Kaunis toivon tähti. Toivon sinulle sydömestäni parempaa vointia 💕

  VastaaPoista
 11. Kaunis toivon tähti. Tuokoon se sinulle parempaa vointia <3
  Nivelpsori on ikävä tauti. Itseltäni metotreksaatti piti keskeyttää kun tuli kova kuume ja leukopenia, sekä sylkirauhastulehdus. Se on tehokas lääke ja vei selästä 3kk aikana tulehduksen pois. Harmi kun ei minulle sopinut.
  Monelle sopii hyvin ja tuo avun. Toivottavasti sinullekin.
  Toivottavasti pian helpottaa <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi ja kommentit ilahduttavat aina.
En pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan yksitellen, mutta tulen blogivierailulle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogitarina 2 LUPAUS

Tarinan aloittaja ja inspiroija on UUna tästä hän aloittaa ja meitä on jatkajia jokunen, tule mukaan lukemaan mielenkiintoista tarinaa!

Blogitarina 2: Lupaus Viininpunaiset samettiverhot on vedetty ikkunan eteen. Ne yrittävät pitää pimeyden ulkona, mutta eivät onnistu. Tunnen kuinka pimeys on valunut raoista sisään, valunut nurkkiin, sängyn alle, lipaston taakse, mieleeni.
     Tummat verhot pitävät myös valon ulkona, koska verhoja ei vedetä edestä edes päivisin: kirkas valo vihloo äidin silmiä ja sairasta sisintä.
     On hiljaista, kuuluu vain äidin raskas epätoivoinen hengitys. Koko kaupunki nukkuu, muu perhe nukkuu. Olen valvonut äidin vuoteen äärellä jo monta yötä. Aamuyöllä Helga tulee vapauttamaan minut hetkeksi nukkumaan.
Silmäni kiertävät huonetta uudelleen ja uudelleen. Sänky, seinällä äidin kirjoma mietelause "Uskollista ja nöyrää Jumala rakastaa", yöpöytä täynnä lääkepurkkeja, lipasto, jonka päällä äidin koristeellinen peili. Se on hänen aarteensa, l…

MakroTex kukka

Pieni Lintu haastaa jälleen MakroTex aiheella Kukka, täsä sminun vastaus haasteeseen.
Vielä en laita kukkia puutarhasta vaikka siellä jo elämää onkin..

Klikkaa katsomaan muiden kauniita kukkia!

Kesäiset muistilaput, vai tarvitseeko niitä?

Ja ettei nyt ihan helppoja ole niin, ensin tietenkin tein tuon kukkamaljakon. Eli päällystin narulla muovimukeja. Käteviä parvekkeella ja tietenkin voi käyttää erivärisiä naruja.
Ja tein muistikortin :)


Ja tämä toinen on kehitelty tikuista, pienistä oksista ja liimaltu yhteen. Hiukan hatara mutta menee parvekkeella myös. Tämäkin muistikortti :)

Näillä aloittelen. Viritelmiä on päässä, eli ideoita mutta se toteutus.!


Nyt etsitään ispistä esineistä, materiaaleista ja tavaroista, olisko siis vaikka TAVARATAIDETTA miten itse kukin aiheen haluaa tulkita Teemakuun kollaasit ideoi! Mukaan vaan muutkin ideoimaan!